Store beløb i små bidder med ratebetalinger

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Det er utrolig vigtigt for mange behandlere, at kunne tilbyde deres klienter at betale i rater. Det ved vi godt, og derfor har vi gået rigtig længe og arbejdet på den perfekte app, som skal kunne klare dette helt optimalt. Vores helt fantastiske udviklingsteam står nu klar med den nye Ratebetalings-app, som skal gøre livet nemmere for både dig og dine klienter fremover. Udover praktikken i det, så giver du også dine klienter en øget tryghed, ved at vide, at de ikke nødvendigvis behøver at stå med hele ydelsesbeløbet i hånden, samme dag som behandlingen.

Med Ratebetaling får du blandt andet mulighed for at:

  • Køre ratebetalinger automatisk med EasyPay
  • Sælge større pakker med produkter og ydelser
  • Oprette abonnementer til dine klienter

 

Så er det slut med at betale 'up front'

Hvis produktsalg er en del af din virksomhed, kan du nu glæde dig over muligheden for at sælge større pakker på en måde, hvor det er overkommeligt for dine klienter. Tilføj blot dine produkter til i fakturaen på ordrelinjerne sammen med din ydelse, og vælg 'ratebetaling' - så er du kørende.

Giv dine klienter mulighed for at komme igen og igen

Hvis du kombinerer vores allerede eksisterende klippekortfunktion med de nye ratebetalinger, kan du få oprette abonnementer til dine klienter, så de har større incitament til at komme i din praksis. Hvis du opretter et klippekort med et antal ydelser, der eksempelvis nogle måneder frem, kan du sætte ratebetalinger på dette, så dine klienter betaler en fast beløb, på et bestemt tidspunkt. Du kan helt selv bestemme intervallerne, og raternes beløb, så det passer til dig og din klient!

Det hele kører automatisk - EasyPay klarer ærterne!

Hvis du vælger at køre med EasyPay, så skal du knap nok løfte en finger - det hele kan nemlig køre automatisk. Bare sørg for at din klient vælger at betale med EasyPay, når vedkommende betaler sin første rate, så bliver de resterende rater simpelthen trukket automatisk, på de aftalte tidspunkter. Så bliver det næsten ikke nemmere!

Ratebetaling er nemt at sætte i gang

Du kan gå i gang med ratebetalinger lige med det samme - det eneste, du skal gøre, er at gå ind og aktivere Ratebetalings-appen på din bruger under 'Apps'. Opret en gratis bruger på Terapeut Booking og kom igang allerede i dag!

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close