To små opdateringer i Terapeut Booking

Camilla Hahn
26-04-2020
2 minutters læsetid
Person der rækker hånden frem med to fingre oppe

Vores dygtige udvikling arbejder hele tiden hårdt på at gøre Terapeut Booking systemet bedre, både ved at gøre det mere brugervenligt og ved at tilføje nye funktioner og apps. Når jeg skriver her på bloggen om vores nye funktioner, så er det oftest store, nye tilføjelser, som får opmærksomhed, og det er da også med god grund – det er super spændende, når vi tilføjer helt nye funktionaliteter til systemet.

MEN, ofte kan tilføjelserne til systemet også være små forbedringer i allerede eksisterende funktioner, og de går ofte lidt mere ubemærket hen. Men ikke i dag! Derfor sætter jeg spotlyset på to mindre opdateringer som vores udvikling har udgivet. Det er opdateringer til “Ventelister” appen og til “EasyPay” betalingsløsningen. Det er mindre, men super fede opdateringer til systemets funktionalitet.

I dette post vil jeg gennemgå to nye tilføjelser, som udviklingen har lanceret i systemet for nyligt, som du måske ikke har lagt mærke til, men som jeg håber, at du kan bruge alligevel. Jeg håber at vi kan sætte noget mere lys på alt det hårde arbejde som vores udvikling laver bag det røde tæppe. God læselyst og hav en god dag!  😉


Nu kan du ændre tidspunktet på ventelisteønsker

Når du skriver klienter op på dine ventelister til forskellige dage, så har du indtil nu ikke kunne ændre tidspunktet, din klient har skrevet sig op til. Men med den nye tilføjelse som udviklingen har lavet, er det nu super nemt at ændre tidspunktet på dine klienters opskrivninger. Hvis du ikke allerede kender vores Ventelister, så har min søde kollega, Oliver, lavet en guide til Ventelister-appen, som du kan læse for at finde ud af mere.

Alt du skal gøre er at:

  • Gå ind under dine Ventelister i en af dine kalendere.
  • Vælg den dag, som du har klienter på venteliste til.
  • Herinde klikker du på en aftale, og herefter vælger du ‘Mere’ og herefter ‘Skift tidspunkt’.

 Valg af klient i ventelister

  • Så kan du ændre tidspunktet på din klients opskrivning på ventelisten!

Skift af klients venteliste tidspunkt

  • Vupti! Så er din klients venteliste tidspunkt blevet ændret til hvad end tidspunkt du har indsat her. Det er nemt og hurtigt.

Se fremtidige onlinebetalinger i EasyPay

En anden lille tilføjelse til systemet er inde i din EasyPay menu. Tidligere har denne indeholdt den aktuelle beholdning, samt antallet af online betalinger. Men nu kan du altså også se, hvor mange penge, der står til at blive trukket for dine aftaler i fremtiden. Hvis du vil vide mere om EasyPay, så har vi en guide til EasyPay, du kan kigge lidt på.

EasyPay oversigt over betalinger

Vi har sørget for at EasyPay er et super nemt system at komme i gang med. Du går bare ind under “Apps” fanen i dit system og så kan du aktivere EasyPay. Så kobler du en bankkonto på via et IBAN nummer og så er du køreklar. Nemt, billigt og brugervenligt.


Hvis du har spørgsmål til nogen af funktionerne, eller bare noget andet generelt i systemet, så må du endelig skrive til mig på [email protected]. Jeg glæder mig til at hjælpe dig! 😀

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close