Ventetiden er ovre – her kommer Ventelister

Vores nye app Ventelister er endelig fremme. Dette betyder, at man nu kan skrive klienter op på ventelister eller lade dem skrive sig op selv. Nu er det slut med at få aflysninger i sidste øjeblik og ikke have en liste klar med klienter som venter på behandlinger hos dig. Efter du har aflyst en aftale, så vil du kunne vælge mellem dine klienter på ventelisten og invitere dem ind til at fylde tiden ud. Nu kan du fylde dit virtuelle venteværelse og øge din effektivitet.Hvad du kan forvente

I appen Ventelister sikre du dig at du kan give dine klienter plads på en venteliste hvis nu du skulle være fuldt booket. Dette øger din service og du skal ikke sende dine klienter mod døren tomhændet. Når du invitere dine klienter vil de modtage en SMS eller E-mail omkring detaljerne på aftalen. Herfra kan de acceptere aftalen og du slipper for at have et hul i kalenderen. Hvis du vil være helt sikker på du er rustet til at bruge appen så se med i videoen nedenfor. Her gennemgår jeg brugen af appen fra terapeutens “point-of-view”.

  • Se hvordan appen opsættes
  • Se hvordan du administrerer din venteliste
  • Se hvordan du inviterer dine klienter

Lad dine klienter skrive sig op online

Hvis du benytter dig af Online Booking kan du gøre det endnu nemmere for dig selv. Med Online Booking og Venteliste apps aktive, så kan dine klienter hoppe ind på din Online Booking og skrive sig op direkte. Du behøver ikke gøre noget og du bliver notificeret om at du har klienter på ventelisten de pågældende dage. I videoen nedenfor kan du se hvordan dine klienter kan skrive sig op på ventelisten.

  • Se hvordan dine klienter skriver sig op på ventelister
  • Se hvordan du bliver notificeret om det

… Og ét kirsebær på toppen

Hvis du udover Ventelister og Online Booking vil automatisere hele processen er der én ting du mangler. Nemlig betalingen. Med EasyPay har vi sørget for at alle klienter som accepterer en aftale vil blive bedt om at betale for ydelse før aftalen er godkendt. Så er der snart ikke mere efterladt for dig som terapeut at lave.


Sådan kommer du igang

For at komme igang med at bruge dine ventelister, så log ind i dit system. Herefter skal du:

  1. Klik på menuen “Apps”
  2. Find Ventelister i listen over Apps til systemet
  3. Gennemgå opsætningsguiden og vupti – så er du igang.

Støder du ind i udfordringer på vejen så kan du med fordel se videoen her ovenfor eller sende os en mail på kontakt@terapeutbooking.dk – der er vi alle klar til at hjælpe 🙂

Af Oliver Lindebod

Head of Community Management

Opret dig gratis på Terapeut Booking

Terapeut Booking klarer online bookings, SMS-påmindelser, journal og meget mere!

lock 100% krypteret kommunikation via SSL (RapidSSL)