Nu kan du sende EAN-fakturaer med Terapeut Booking

Har du klienter, som kommer gennem den virksomhed, de er ansat i, og skal have deres behandling betalt gennem firmaet? Eller måske klienter, som får deres behandlinger betalt gennem et forsikringsselskab, som ikke går gennem sygeforsikringen “danmark”? Der kan være mange forskellige grunde til, at du som behandler kan have brug for EAN-fakturering, og det er også derfor, at denne funktion har været MEGET efterspurgt.

 

Indtil nu har du kun kunnet sende EAN-fakturaer afsted i Terapeut Booking ved at gøre det gennem Dinero-appen – men det ændrer sig nu! Udviklingen har arbejdet længe og hårdt på, at du skal kunne sende EAN-fakturaer ud alene med Terapeut Booking, og nu er det endelig muligt: Terapeut Booking har fået sin egen EAN-fakturering, og det er til og med gratis!

 

EAN-fakturering foregår ved at aktivere EAN-appen, hvilket tilføjer en EAN-mulighed til dine normale fakturaer. Hvis du allerede bruger Dinero, og benytter programmet til at lave EAN-fakturering kan du selvfølgelig blive ved med det – men hvis du ikke har Dinero, så tror vi at vores egen EAN-funktion kommer til at falde i rigtig god jord!

Jeg har valgt her lige at lave en lille guide til, hvordan du kommer igang med EAN-fakturering med Terapeut Booking.

 


Sådan sender du EAN-faktura med Terapeut Booking:

  • Først går du ind under ‘Apps’-menuen, og aktiverer vores EAN-app. Når du aktiverer appen bliver du bedt om nogle ting i opsætningen – du skal vælge betalingsmåde og standard betalingsbetingelser – og så er du klar.
  • Herefter vil du få mulighed for at indtaste et EAN-nummer som en del af dine klienters oplysninger, når du opretter en ny kunde i systemet.
  • Når du nu opretter en faktura i systemet, og vil sende den afsted, får du muligheden for at sende fakturaen som en EAN-faktura, ved at trykke på ‘Mere’ og ‘Send med EAN*.

 

  • Når du vælger at sende med EAN, så bliver du bedt om at udfylde et EAN-nummer, hvis du ikke allerede har skrevet et EAN-nummer på klientens profil. Hvis klienten allerede har tilknyttet et EAN-nummer, så vil feltet allerede være udfyldt.

 

 

  • Så trykker du send, og så har du lavet din første EAN-fakturering!

Og så nemt er det – nu kan du lave EAN-fakturering med Terapeut Booking alene. 😀 Husk, at hvis du har problemer med det, må du endelig skrive til mig på johanne@terapeutbooking.dk. Så er jeg klar til at hjælpe dig igennem!

 

 

 

 

Af Johanne Volkmann

Opret dig gratis på Terapeut Booking

Terapeut Booking klarer online bookings, SMS-påmindelser, journal og meget mere!

lock 100% krypteret kommunikation via SSL (RapidSSL)