Det nemmeste regnskab med Terapeut Booking og Dinero

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Det er de færreste, der synes, regnskab er særlig ophidsende, men med Terapeut Bookings Dinero-app bliver det legende let og overskueligt. Nu behøver du ikke længere være uddannet revisor, have fået topkarakter i regnskab eller tage et aftenskolekursus for at få tallene til at stemme.

  • Hurtig opsætning af Dinero igennem vores app
  • Importér dine klienter fra Terapeut Booking direkte i Dinero
  • Design dine egne, personlige fakturaer direkte i Dinero

 

Bogholderi i lommeformat

Med Dineros egen app på telefonen, er det altid nemt at få et indblik i finanserne hvor end du er. Du kan endda bruge appen til at holde styr på alle dine kvitteringer og bilag. Med din lommerevisor kan du altid holde øje med, om fakturaerne bliver betalt, balancen i dit regnskab eller sende fakturaer med et enkelt klik

Altid synkroniseret med Terapeut Booking

Når du har oprettet forbindelsen mellem Dinero og Terapeut Booking, er det lige ud af landevejen. Dinero henter helt automatisk de nødvendige oplysninger fra Terapeut Booking, når du opretter en faktura, og indsætter dem direkte i din egen faktura-opsætning i Dinero, komplet med klientoplysninger, info om behandlingen og alle priser. Og så virker det endda sammen med Sygeforsikringen “danmark”.

Minimér fejl

Med en automatisk udveksling af data sikrer du at et minimalt antal fejl, sammenlignet med manuel oprettelse af eksempelvis fakturaer i Dinero. Når du manuelt opretter fakturaer, er der en risiko for at trykke forkert eller f.eks. at en faktura bliver glemt. Det sker aldrig, når app'en kører.


Automatisér din forretning

Med integration til Dinero automatiserer du udvekslingen af data mellem hhv. Terapeut Booking og Dinero. Du sparer dermed tid og sikrer, at begge dine systemer stemmer overens. Det synes vi er smart.

Sådan kommer du igang med Dinero og Terapeut Booking

Vil du prøve Dinero og Terapeut Booking sammen? Hvis ikke du allerede er oprettet på Terapeut Booking kan du oprette en bruger med det samme. Hvis du allerede er oprettet, skal du blot logge ind og klikke på "apps". Her kan du installere vores app til Dinero. Følg vejledningen på skærmen. App'en er 100% gratis. God fornøjelse.

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close