Automatisk regnskab med Terapeut Booking og Dinero

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Faktura skabelon i Terapeut Booking systemet

Klinikkens regnskab og fakturaer

er klaret med ganske få klik - nemt og enkelt

Det er de færreste, der synes, regnskab er særlig ophidsende, men med Terapeut Bookings Dinero-app bliver det legende let og overskueligt. Nu behøver du ikke længere være uddannet revisor, have fået topkarakter i regnskab eller tage et aftenskolekursus for at få tallene til at stemme. En integration mellem Terapeut Booking og Dinero sikrer nemlig at vi overfører dine vigtige data automatisk fra Terapeut Booking til Dinero. Med appen får du blandt andet:

  • Hurtig opsætning af Dinero igennem vores app
  • Importér dine klienter fra Terapeut Booking direkte i Dinero
  • Design dine egne, personlige fakturaer direkte i Dinero

Bogholderi i lommeformat

Med Dineros egen app på telefonen, er det altid nemt at få et indblik i finanserne hvor end du er. Du kan endda bruge appen til at holde styr på alle dine kvitteringer og bilag. Med din lommerevisor kan du altid holde øje med, om fakturaerne bliver betalt, balancen i dit regnskab eller sende fakturaer med et enkelt klik. Yderligere er det også muligt for dig at bruge Terapeut Booking på din mobil telefon eller tablet. Det gør det muligt for dig ikke kun at tjekke dine faktura og få et overblik, men du kan også oprette faktura på farten, som vi selvfølgelig sørger for bliver overført automatisk til Dinero.

Dinero-logo

Altid synkroniseret med Terapeut Booking

Når du har oprettet forbindelsen mellem Dinero og Terapeut Booking, er det lige ud af landevejen. Dinero henter helt automatisk de nødvendige oplysninger fra Terapeut Booking, når du opretter en faktura, og indsætter dem direkte i din egen faktura-opsætning i Dinero, komplet med klientoplysninger, info om behandlingen og alle priser. Og så virker det endda sammen med Sygeforsikringen "danmark". Det betyder faktisk, at du kan oprette en faktura hvor du opsætter hele indberetningen til Sygeforsikringen "danmark" og denne faktura vil automatisk fremgå på din Dinero konto også. Synkroniseringen foregår gennem en API forbindelsen hvor data overføres sikkert til Dinero.

frustreret mand der laver regnskab manuelt

Automatiser og minimér fejl

Med en automatisk udveksling af data sikrer du at et minimalt antal fejl, sammenlignet med manuel oprettelse af eksempelvis fakturaer i Dinero. Når du manuelt opretter fakturaer, er der en risiko for at trykke forkert eller f.eks. at en faktura bliver glemt. Det sker aldrig, når app'en kører. Du kan yderligere tilkoble en af vores betalingsløsninger som EasyPay eller MobilePay Invoice. Så er det ikke kun faktura oprettelserne du automatisere, men du kan yderligere sikre dig at dine betalinger går igennem før bookingen er bekræftet gennem EasyPay. Eller at dine klienter nemt kan betale med et swipe efter du har oprettet og sendt dem fakturaen.


notesblok med mange tal på ved siden af laptop

Sådan kommer du igang med Dinero og Terapeut Booking

Med integration til Dinero automatiserer du udvekslingen af data mellem hhv. Terapeut Booking og Dinero. Du sparer dermed tid og sikrer, at begge dine systemer stemmer overens. Det synes vi er smart. Vil du prøve Dinero og Terapeut Booking sammen? Hvis ikke du allerede er oprettet på Terapeut Booking kan du oprette en bruger med det samme. Hvis du allerede er oprettet, skal du blot logge ind og klikke på "apps". Her kan du installere vores app til Dinero. Følg vejledningen på skærmen. App'en er 100% gratis. God fornøjelse.

to personer som skriver på papir
Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close