Krypterede og sikre beskeder med Terapeut Booking

Hey allesammen,

Nu er appen som har været meget efterspurgt kommet – nemlig sikker besked afsendelse i Terapeut Booking.

Udover at leve 100% op til den nye persondataforordning så kan du nu have en dialog med dine klienter uden bekymringer om sikkerheden. Det har vi i Terapeut Booking fikset for dig. (Se introduktions video nederst)

Som led i vores seneste app, som var vores samtykke app, har vi valgt at følge GDPR og jeres forslag og nu lavet en funktion hvor man kan sende beskeder sikkert gennem systemet.

Hvad kan du med den nye app?

Med den nye app kan du sende

  • Generelle beskeder
  • Faktura
  • Journalnotater
  • Andre filer

Alt sammen helt sikkert for både dig og klienten.

Hvordan fungerer det med notifikationer?

Når man bruger Besked-appen kan man når man sender en besked til klienten sende en notifikation til klienten om at logge ind på sin klient login side og se beskeden. Når klienten sender en besked retur til dig så vil du få en notifikation i din klient oversigt og nemt og hurtigt få vist alle de klienter der venter svar fra dig.

Hvordan opretter jeg?

Hop ind i menuen “Apps” og aktivér appen og så er du “good-to-go”. Hvis du har behov for hjælp kan du se videoen under her eller bruge vores support.

God fornøjelse med det.

 

Jeg håber denne lille guide har givet en bedre forståelse af, hvordan sikker kommunikation fungerer i Terapeut Booking. Skulle du have nogle spørgsmål til opsætningen eller andre spørgsmål til systemet, så send mig en mail på oliver@terapeutbooking.dk. Så skal jeg nok hjælpe dig. 😊

 

Af Oliver Lindebod

Head of Community Management

Opret dig gratis på Terapeut Booking

Terapeut Booking klarer online bookings, SMS-påmindelser, journal og meget mere!

lock 100% krypteret kommunikation via SSL (RapidSSL)