Sådan importerer du dine klientjournaler til Terapeut Booking

Camilla Hahn
19-12-2019
2 minutters læsetid
Arkivskuffe med mange dokumenter i

Hvis du har været i din branche i et stykke tid, har du måske skulle flytte rundt i mellem bookingsystemer tidligere. Når du har brugt dit bookingsystem i noget tid, er det sandsynligt at der ligger en hel masse data fra din virksomhed, som du skal bruge senere. Dine klienter ligger i systemet, deres journaler, informationer om aftaler og meget mere. Det kan godt komme til at virke en lille smule uoverskueligt, hvis du skal til at rykke rundt på alt den data, og det kan for nogen faktisk være noget, som holder dem fra deres gamle bookingsystem til et nyt.

Hvis du er skiftet fra et andet bookingsystem til Terapeut Booking kan det være, at du er bekendt med vores import/eksport menu, som du kan finde inde under ‘Indstillinger’. Her kan du uploade dine klientdata til systemet, hvis du har fået dem i en .CSV fil. Indtil nu har de data, det har været mulige at importere til systemet været begrænset til klientdata (så du kan få dine klienter ind i systemet med information såsom navn, e-mail og adresse), men for nyligt har udviklingen tilføjet endnu en mulighed:

Du kan nu importere dine journaler til Terapeut Booking! Det er nemt, hurtigt, og brugervenligt.

I den anledning vil jeg her komme med en lille guide til, hvordan du importerer dine journaler til systemet 😀


Sådan importerer du dine journaler til Terapeut Booking:

  • Start med at sørge for, at du har dine klientdata OG dine journaler i en CSV fil. Det kan du typisk få ved at spørge dit gamle bookingsystem om at få dem trukket ud af systemet.
  • Gå herefter ind under Indstillinger -> Import/Eksport i Terapeut Booking systemet.
  • Du kan ikke importere dine journaler uden først at have importeret dine klienter. Derfor importerer du først dine klienter ved at vælge ‘Importer klienter’ inde i Import/Eksport menuen.
  • Herefter vælger du ‘Journal import’ inde i samme menu. Her bliver du først bedt om at vælge en fil at uploade, og når denne er uploadet, skal du matche informationerne i dine journaler med de kolonner, Terapeut Booking inddeler dine journaler i. Jeg har gjort det her nedenfor, så du kan få en idé om, hvordan det skal se ud:

 

Journal import i Terapeut Booking indstillingerne

 

  • Så trykker du næste, og så skulle du gerne være klar! Husk bare, at det kan tage op til 30 minutter, før alle dine journaler er klar i systemet. Så undlad at lukke TB siden mens den loader.

Vupti, så bliver alle dine klientjournaler sat ind under dine klientprofiler i Terapeut Booking ‘Klienter’ fanen. Klientjournaler du uploader til Terapeut Booking bliver krypterede så snart du uploader dem, og de er opbevarede på danske servere. På den måde sikrer vi dig den allerhøjeste datasikkerhed på markedet, og du kan sove roligt, velvidende at dit data ansvar er i gode hænder. Hvis du vil vide mere, kan du læse vores GDPR tjekliste, eller læse mere om vores sikkerhed. Hvis du ikke har prøvet det endnu, kan du også tjekke vores ‘online booking‘ app ud.

 


Har du nogen spørgsmål til, hvordan du importerer klienter eller journaler, så må du endelig skrive til mig på [email protected] – jeg sidder klar til at hjælpe dig! 😀

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close