Importer og eksporter data direkte fra din side af på en nem og brugervenlig måde

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

At kunne eksportere og importere information om f.eks. klienter, bookinger og journal indlæg er vigtigt af flere grunde. På den ene side skal dine klienter være i stand til at få adgang til deres oplysninger på en hurtig og nem måde, når de anmoder om det. På den ene side er det absolut nødvendigt at være i stand til hurtigt at importere information, når du beslutter at skifte fra et system til Terapeut Booking. Derfor har Terapeut Booking designet en nem og brugervenlig import / eksport-funktion, der gør det muligt at importere og eksportere filer helt gratis. Hvis du har filer med fra dit gamle system så kan vi nemt fikse importen af dine filer. Yderligere kan du med import / eksport-funktionen blandt andet:

  • Hent detaljerede oplysninger om journaler, bookinger, fakturaer og meget mere.
  • Vælg selv hvilket datointerval oplysningerne skal hentes i.
  • Importer CSV-filer med klient oplysninger (inklusive journaler) direkte til Terapeut Booking.

 

Har du brug for hjælp til at importere oplysninger og klient lister? Eller har du ikke mulighed for at udtrække filerne i CSV-format fra dit nuværende system? I så fald er du velkommen til at kontakte os på [email protected] Så kan vi hjælpe dig med en sikker ekstern upload og importere dine filer – selvfølgelig helt uden ekstra omkostninger.

Hav fuld kontrol over din data

For os i Terapeut Booking er det vigtigt, at vores brugere har fuld kontrol over deres egne gemte data - uden at skulle gå igennem os for at hente dem og uden at betale noget for eksporten. For at eksportere en fil skal du blot logge på din Terapeut Booking-konto og derefter gå til menuen 'Indstillinger' Her vil du finde modulet 'Import / eksport' og her vælger du, hvilke oplysninger du vil hente og inden for hvilket datointerval. Klik derefter på "Eksporter". Inden for få sekunder vil filen være tilgængelig til download og forbliver tilgængelig i de næste 24 timer.

Detaljeret information

Du kan vælge at eksportere et hav af oplysninger fra Terapeut Booking. Listerne er detaljerede og indeholder forskellige kategorier afhængigt af typen af ​​fil, du vælger at downloade. Har dit regnskabsfirma f.eks. brug for mere detaljerede oplysninger om dine fakturaer? Har du brug for et overblik over dine aftaler den seneste måned? Uanset kan du hurtigt og nemt downloade en liste over alle dine fakturaer eller aftaler i den sidste måned med oplysninger om betalingsdato, beløb, betalingstype, moms og meget mere.

Kom godt i gang

Er du interesseret i at teste vores eksport / import-funktion? Eller har du nogle tanker om, hvordan du bruger funktionen bedst muligt? Opret en gratis konto hos os i dag og prøv funktionen helt gratis, eller kontakt os direkte på [email protected], og vi kan hjælpe dig yderligere med netop denne funktion. Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close