Ny funktion: Tillægsydelser i din Online Booking

Camilla Hahn
27-08-2019
3 minutters læsetid
Person der arbejder på sin computer

Så er udviklingen klar igen med en ny funktion, nemlig Tillægsydelser! Tillægsydelser giver dig endnu mere mulighed for mersalg, så du altid har fremgang i virksomheden. Appen er en gratis tilføjelse til systemet, og kan aktiveres og sættes op hurtigt inde under ‘Apps‘ i dit system. Læs mere om tillægsydelser og vores andre apps og funktioner og få mest muligt ud af dit system.

Tillægsydelser er en slags ekstra ydelser, der knytter sig til dine større behandlinger, og derfor kun kan bookes i forlængelse af en anden behandling. På den måde bliver dine klienter tilbudt en relevant ekstrabehandling, når de vælger at booke en specifik ydelse, som de måske ellers ikke havde tænkt på var god i forbindelse med deres valgte ydelse.

Det kan eksempelvis være en ekstra håndmassage oveni en 60 minutters massage, en cykellapning oveni et eftersyn, eller et fysisk produkt som du sælger din klient sammen med ydelsen. Det hele er dækket med tillægsydelser! Lige meget hvilken faggruppe du går ind under har Terapeut Booking og tillægsydelserne noget til dig.

Vi har sørget for at det er nemt og hurtigt at komme i gang med at lave tillægsydelser til dine behandlinger. Når du skal oprette faktura på en aftale hvor der er flere ydelser, kommer alle disse ydelser naturligvis automatisk ind på fakturaen. Så kan du fakturere din klient på blot 7 klik fra aftaleskærmen til afsendelsen.

Jeg håber at du vil tage et kig på vores nyeste app her, da jeg er stensikker på at du kan få gavn af den et sted i din klinik. I online bookingen er det intuitivt for både klienten at tilkøbe, og for dit at administrere dine tillægsydelser.

Videoguide

Jeg har her lavet en videoguide til, hvordan du bruger funktionen, herunder:

 • Hvordan du opretter tillægsydelser
 • Hvordan du opretter en aftale i din kalender med tillægsydelse
 • Hvordan dine klienter booker aftaler i Online Booking med tillægsydelser
 • Hvordan du fakturerer aftaler med tillægsydelser

 


Pointer fra videoen:

 • Du kan nemt og hurtigt aktivere “Tillægsydelser” app’en inde under “Apps” fanen i dit system. Så er du i gang med at bruge tillægsydelser, og muligheden kommer så frem når du skal oprette en ny ydelse under “Ydelser” fanen.
 • Når du opretter en ny tillægsydelse er det vigtigt at klikke på ‘Tilføj ydelse’, når du vælger hvilken ydelse, tillægsydelsen skal knytte sig til.
 • Forskellen på tillægsydelser og bare at tilføje ekstra ydelser, er, at tillægsydelser er specifikt knyttet til en eller flere af dine andre ydelser, og kan derfor kun bookes i forlængelse af disse.
  Derimod er de ydelser, du tilføjer når du tilføjer en ekstra ydelse, ydelser i deres egen ret, og skal derfor ikke bookes i forlængelse af en specifik anden ydelse.
 • Når dine klienter booker finder systemet selv en ledig tid, som kan indeholde både den primære behandling og tillægsydelsen.
 • Faktureringen foregår nemt og hurtigt, og både den primære ydelse og tillægsydelsen bliver faktureret i samme faktura.

Jeg håber, at denne guide kan bruges til at komme godt fra start med Tillægsydelser. Hvis du har nogen spørgsmål må du endelig altid skrive til mig på [email protected], så skal vi nok finde ud af det hele sammen 😀

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close