Sådan indberetter du til Sygeforsikringen “danmark” med flere ydernumre

Camilla Hahn
01-07-2019
2 minutters læsetid
Skrivebord med computer med udsigt

Så er udviklingen denne uge klar med en tilføjelse til systemet, som mange af vores brugere har efterspurgt i lang tid – og med god grund! Mange terapeuter tilbyder behandlinger som er berettiget til tilskud fra “danmark”, men som falder ind under forskellige professioner. Et eksempel på dette, som jeg er stødt på ofte i supporten, er kombinationen af fodterapi og akupunktur. For at klienter skal kunne få tilskud for både ydelser, som knytter sig til henholdsvis fodterapi eller akupunktur, er det nødvendigt at kunne indberette med to forskellige ydernumre – et der knytter sig til den ene profession, og et, der knytter sig til den anden.

Det har ikke været en nem nød at knække, men efter at have arbejdet på det længe, kan vi nu præsentere muligheden for nemt at skifte mellem ydernumre i systemet, når du skal indberette til Sygeforsikringen “danmark”. Jeg har her lavet en videoguide til nemt og hurtigt at komme igang med at indberette, som jeg håber kan være brugbar til opstart 😀

 


Videoguide:

Vigtige pointer fra videoen:

  • Husk at skrive til Sygeforsikringen “danmark” og meddele, at du benytter Terapeut Booking som IT-leverandør til indberetning med dine valgte ydernumre, hvis du ikke allerede har gjort det.
  • Du kan både bruge denne funktion til at indberette med flere af dine egne ydrenumre, men hvis I eksempelvis er flere behandlere i klinikken, så kan du også tilføje deres ydernummer som et ekstra ydernummer i systemet, så de kan indberette deres behandlinger med eget ydernummer.
  • Når du først aktiverer “danmark” appen i systemet bliver du kun bedt om at opgive 1 ydernummer – når appen så er aktiveret kan du gå ind under ‘indstillinger’ ved “danmark” appen og tilføje flere ydernumre.
  • Husk at se min anden video omkring generel indberetning til Sygeforsikringen “danmark”, hvis du har brug for hjælp til at komme igang med at indberette.

 


Jeg håber, at denne videoguide kunne være brugbar for dig, og at du hurtigt vil kunne komme igang med at indberette med flere ydernumre til sygeforsikringen “danmark”. Hvis du har nogle spørgsmål må du endelig bare skrive til mig på [email protected] – jeg sidder klar til at hjælpe alle ugens dage! 😉

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close