Den statsautoriserede fodterapeuts online system

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Som statsautoriseret fodterapeut skal du give den bedste behandling du kan til dine klienter. Det kræver fokus og koncentration at gøre det helt rigtigt. Derfor så er det vigtigt at du har en god platform til at administrere din klinik. Det er her hvor at Terapeut Booking kommer ind i billedet. Vi har nemlig udviklet det perfekte online bookingsystem til dig som fodterapeut. Vores system er skabt sådan at du kan skræddersy det til præcis dine behov. Med vores eget integrerede app katalog kan du vælge mellem alle vores mange apps og funktioner helt gratis. Du kan personliggøre dit system hele vejen, sådan at din online booking side og dine automatiske SMS beskeder til klienten har et præg af dig med. Det er god service! Få din egen online booking hjemmeside, dit eget fakturamodul, sikre journaler med journalskabeloner og meget meget mere. Kom i gang med en gratis konto allerede i dag!

Triangle
Du får alle de funktioner du skal bruge

Du får alle de funktioner du skal bruge

Med Terapeut Booking får du alle de funktioner med som du kunne drømme om. De tillader dig at du kan implementere automatisering af mange administrative opgaver. Alt fra at sende påmindelses SMS beskeder til journalskabeloner som du kan indstille præcis som du vil. På den måde så får du kort og godt mere tid i din hverdag. Terapeut Booking sikrer dig en nem arbejdsdag, hvor du kan slappe af med GDPR, være sikker på at du ikke har dobbeltbookinger og meget mere. Du kan komme i gang med det samme ved at oprette en gratis konto, og opleve forskellen i din hverdag. Du får eksempelvis:

Triangle

Til dine klienter og til dig!

Som Statsaut. Fodterapeut er det ikke altid at hverdagen ser ens ud og hvis der først er gang i forretningen, så vil man gerne få så meget ud af tiden – med fokus bevaret på klienten. Samtidig er alle klienter ikke ens og derfor skal løsningerne være variable og overskuelige. Med Terapeut Bookings system får du features som tilgodeser både dine og ikke mindst klientens behov. Vi ved hvor træls det kan være som klient at komme ind på en kedelig bookingside hvor at man ikke ved hvad der er op og ned. Derfor har vi lagt stort tryk på, at du kan personalisere din platform så din online bookingside ser præcis ud som du vil have den.

Fod skelet model med anklens muskulatur
Triangle
Triangle

Er så glad for min ‘lille online sekretær’ hos Terapeut Booking. Den er så let og lækker i brug – både for klient og terapeut og til sessioner og events. Det giver mig tid til at gøre det, jeg er bedst til. Og så leverer Bo og Emil en service, der er helt unik og fantastisk.


Portrætfoto af kvinde
ANNE VAN DER PLOEG
Formidler, Coach og Terapeut

Aldrig mere dobbelttjek i kalenderen eller andre misforståelser

Vi sørger for at du aldrig får dobbeltbookinger i kalenderen, og at du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine aftaler. Du får alle de funktioner som du har brug for, og de sikrer at du kan digitalisere din klinik på en nem og overskuelig måde. Vores system er designet til brugervenlighed, både for dig og for dine klienter. Derfor skal du aldrig sidde og lede efter en funktion, den er der når du har brug for den. Udover det tilbyder Terapeut booking dig den sikreste opbevaring af dine data. Vi har udviklet vores sikre dataprotokoller i samarbejde med Datatilsynet ud fra danske og EU standarder. Ikke nok med dette, vi opbevarer vores data lokalt lige her i danmark.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close