Body-SDS terapeutens nye online bookingsystem

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Ro og en god mængde overskud er vigtigt, når du som body-SDS terapeut skal finde dine klienters ømme punkter. Du skal have laserfokus når du skal give dine klienter behandling, så du giver dem den bedste behandling du kan. Det er derfor vigtigt at du har styr på det administrative, så det ikke ligger tungt i hovedet. Derfor har vi hos Terapeut Booking designet det perfekte online administrationssystem til dig som Body-SDS terapeut. Kort og godt, så får du mere struktur i hverdagen, så du kan fokusere på at videregive dit overskud til dine klienter. Vi tillader at automere mange af dine administrative processer så du slipper for papirarbejdet i din hverdag. Eksempelvis får du din egen online bookingside, en nem betalingsløsning, sikre journaler og et top sikkert GDPR overholdende system. Du kan vælge mellem alle vores apps og funktioner præcis som du selv vil.

Triangle
Mere overblik og mere overskud

Mere overblik og mere overskud

Med Terapeut Booking får du mere overblik over din hverdag. Det er eksempelvis via et overskueligt kalenderoverblik, hvor du kan se dine kommende aftaler. Du kan fakturere med blot et par klik, eller lade det hele være automatisk ved brug af EasyPay. Med Terapeut Booking så får du alle de funktioner du kunne drømme om, blandt andet:

Triangle

Mindre stress i bookingen

For folk, der i forvejen har nok at bære rundt på, kan det måske tære meget på det overskud, de nu engang har, at ringe og bestille tid, betale ét sted og møde op et helt tredje sted. Med onlinebooking foregår bestilling, betaling og fakturering ét og samme sted – uden at behøve at have telefonisk kontakt med behandleren.

  • Nem og brugervenlig online booking
  • EasyPay betalingsmodul – kontroller selv betalingsformatet
  • Helt gratis SMS-påmindelse der sendes til klienten dagen før en aftalt tid
  • Skriv hurtigt dine journaler med journalskabeloner, tilføj og tegn på billeder for bedre overblik
Moderne computer på træbord ved siden af vandglas, notesblok og smartphone
Triangle
Triangle

Er så glad for min ‘lille online sekretær’ hos Terapeut Booking. Den er så let og lækker i brug – både for klient og terapeut og til sessioner og events. Det giver mig tid til at gøre det, jeg er bedst til. Og så leverer Bo og Emil en service, der er helt unik og fantastisk.


Portrætfoto af kvinde
ANNE VAN DER PLOEG
Formidler, Coach og Terapeut

Forbedr dine resultater

Som body-SDS terapeut er det vigtigt at sætte sig ind i den enkelte klients behov, når man skal behandle. Det kræver tid at forstå, hvor kroppen har brug for din hjælp, og den tid kan du frigøre med et online bookingsystem, der står for din kliniks administrative processer. Ved at du får mere tid i hverdagen, kan du investere mere tid i dine klienter, og i helt enkelt give dem bedre behandlinger. Du har tid til at forberede dig og klargøre behandlingen, så du kan udføre helende behandlinger på dine klienter. Det bedste ved det hele? Du kan komme i gang på to minutter med en gratis konto hos Terapeut Booking.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close