Simpelt journalsystem til samtaleterapeuter med booking

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Som samtaleterapeut, skal man kunne holde fokus på klienterne og samtalen. Med Terapeutbooking.dk, kan du med et simpelt og enkelt administrativt værktøj effektivisere papirarbejdet og få mere tid sammen med klienterne. For terapeuter er det vigtigt at sætte sig ind i og forstå klientens behov, og med et online bookingsystem får du bedre tid til de relevante samtaleprocesser.

Triangle

Få overblik over din virksomhed

Med et online bookingsystem, hvor alle typer af arbejdsrelaterede dokumenter er samlet, kan du danne dig et overblik over din virksomhed på flere områder. Her arkiveres både information vedrørende klienterne, diverse fakturaer, fremtidige ordrer og eventuel statistik, så du kan se, hvad der virker for din klinik – og hvad der ikke virker.

  • Journaler –  nem navigering i klientens journal i forbindelse med rettelser og tilføjelser
  • Fakturering – der kan simpelt sendes en faktura på mail, vedhæftet som PDF-fil
  • Statistik – du har med onlinebooking mulighed for at føre statistik over din forretning
  • Struktureret hverdag – opret flere kalendere, der kan navngives efter eget ønske
  • Lav klippekort til dine klienter
  • Indsæt bookingsystem på egen hjemmeside med iframe
Triangle

Hjælp klienterne med en let proces

Folk, der bestiller tid hos en samtaleterapeut, har som regel nok at se til i hverdagen, og med et overskueligt bookingsystem, kan du give dem en god start på terapien. Klienten finder selv tid i din kalender, booker sig ind, og bliver påmindet klokken 12 dagen før aftalen. Du modtager naturligvis en notifikation, når nye aftaler bliver booket, så du altid er opdateret på fremtidige aftaler.

  • Online tidsbestilling i din kalender
  • Betaling gennem EasyPay – automatisk fakturering efter din valgte betalingsform
  • En SMS-påmindelse dagen før, der sikrer, at klienten husker sin tid
  • En faktura, der tilsendes på mail som vedhæftet PDF-fil
Triangle
Triangle

Terapeutbooking er genialt og jeg anbefaler det til alle mine kursister, som jeg hjælper med at bygge deres rådgiver forretning op. Om du er psykolog, psykoterapeut, healer eller rådgiver. Alle der sælger timer med viden og rådgivning kan spare timevis af administration hver måned ved at bruge terapeutbooking. Det er klart det bedste system på markedet, nemt, overskueligt og hurtigt at komme i gang med. Mine varmeste anbefalinger herfra.


Maj Wismann
Forretningsudvikler og mentor
http://onlinebiz.dk