Samtaleterapeutens simple online booking og journal system

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Som samtaleterapeut, skal man kunne holde fokus på klienterne og samtalen. Derfor er det bedst hvis dit hoved ikke er tynget med tanker om administrative led i processen. Med Terapeut Booking, kan du med en simpel og enkel administrativ platform effektivisere papirarbejdet og få mere tid sammen med klienterne. For terapeuter er det vigtigt at sætte sig ind i og forstå klientens behov, og med et online bookingsystem får du bedre tid til de relevante samtaleprocesser. Vi har din ryg fra A til Å, om det så gælder online bookinger, online betaling, GDPR sikre journaler eller noget fjerde. Vi har udviklet Terapeut Booking sådan at du kan skræddersy din helt egen platform. Tag blot et kig i vores funktioner og apps og se, hvilke apps du har lyst til. Tilføj de gratis apps du har brug for i din administrative proces og se din hverdag blive lettere. Terapeut Booking er designet til klienten og til dig.

Triangle
Få overblik over din virksomhed

Få overblik over din virksomhed

Med et online bookingsystem, hvor alle typer af arbejdsrelaterede dokumenter er samlet, kan du danne dig et overblik over din virksomhed på flere områder. Her arkiveres både information vedrørende klienterne, diverse fakturaer, fremtidige ordrer og eventuel statistik, så du kan se, hvad der virker for din klinik – og hvad der ikke virker.

Triangle

Hjælp klienterne med en let proces

Folk, der bestiller tid hos en samtaleterapeut, har som regel nok at se til i hverdagen, og med et overskueligt bookingsystem, kan du give dem en god start på terapien. Klienten finder selv tid i din kalender, booker sig ind, og bliver påmindet klokken 12 dagen før aftalen. Du modtager naturligvis en notifikation, når nye aftaler bliver booket, så du altid er opdateret på fremtidige aftaler.

Person med kop kaffe der skriver på sin bærbare computer
Triangle
Triangle

Fantastisk overskueligt bookingsystem som er nemt at arbejde med. Vi oplever god service, god brugervenlighed og et nemt online booking system, som vores kunder er meget glade for.
Alt i alt er det en god oplevelse at arbejde med Terapeut Booking og vi vil klart anbefale det til andre.


Portrætfoto af mand
Anders Laun
Osteopat D.O. & Aut. Fysioterapeut
www.osteocare.dk

Til gavn for dine klienter og for dig

Med et online bookingsystem fra Terapeut Booking er det nemt for klienten at booke en tid hos dig. De går blot ind på din egen personlige online bookingside, og så vælger de ydelse, tid, og behandler. Hvis du bruger EasyPay kan du også vælge, om klienten kan eller skal betale ydelsen når den bookes. Så sikrer du dig, at du altid modtager betaling for dine behandlinger. Vi har sørget for, at systemet er brugervenligt fra begge sider, så det både er nemt for din klient at booke, men også for dig. Dan dig hurtigt et overblik over din uge med den overskuelige kalendervisning, og indstil systemet præcis hvordan du vil have det. Vi elsker brugerdefinerede systemer, hvilket er derfor at du kan lægge dit personlige præg på næsten hele dit system. Om det så er din online booking side hvor du introducerer din klinik, eller i dine gratis påmindelses SMS'er hvor du kan skrive en personlig hilsen til klienten. Så modtager dine klienter ikke et koldt autosvar, men får et præg af dig med i beskeden. Prøv gratis Terapeut Booking ved at klikke på knappen herunder. Det kræver naturligvis intet betalingskort at komme i gang.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close