Strukturer din hverdag som personlig træner med online booking

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Som personlig træner kan du have mange forskellige typer af klienter, der skal hjælpes på mange forskellige måder. Derfor er det vigtigt at du holder overblik og har god struktur. Så kan du nemlig give de bedste resultater til dine klienter. Med et online bookingsystem fra Terapeut Booking har du mulighed for at spare tid på de administrative processer, så du kan fokusere på dit egentlige arbejde og hjælpe dine klienter bedst muligt. Vi tilbyder alle de funktioner du kunne have lyst til i dit arbejde. Eksempelvis professionel online booking, online betaling, nem fakturering, journaler med skemaer, klippekort og meget mere. Ved at integrere et online administrationssystem til din forretning får du mere tid i din hverdag som du kan bruge på mere spændende arbejde. Det er jo trods alt ikke det administrative som er hovedparten af dit arbejde, og det er måske heller ikke det sjoveste at sidde med.

Triangle
Administration til alle træneres behov

Administration til alle træneres behov

Selvfølgelig har alle peronlige trænere forskellige behov for deres forretninger, men det har vi naturligvis taget højde for. Du kan nemlig helt selv skræddersy dit online booking system med vores eget appkatalog. Gå ind på vores app katalog, og vælg blot hvilke apps og funktioner du godt kunne tænke dig, så er du i gang med det samme. Med Terapeut Booking får du blandt andet:

Triangle

Til alle klientens behov

Som personlig træner ved man, at ingen klienter er ens, og hver af dem har særlige behov. Det drejer sig først og fremmest om de træningsbaserede behov, men der kan også være forskellige metoder, som de ønsker at aftale og betale via. Med et bookingsystem kan de selv booke sig ind, betale og modtage faktura – helt uden din interaktion.

  • Nem online tidsbestilling via din egen online bookingside
  • Automatisk fakturering og selvvalgt betalingsstruktur gennem EasyPay
  • Gratis SMS-påmindelser til klienten kl. 12 dagen før en aftale
Squat stativ i fitnesscenter med vægtstand og vægtskiver
Triangle
Triangle

Førsteklasses system, med nem og lækker brugervenlighed, det er jo nærmest selvkørende.

God service, man får hjælp straks.

Jeg oplever tilgang i klienter, som ikke ringer forgæves, de bare booker. Det sparer mig tid i hverdage. Så cool at aftalerne bare popper op i min kalender.

Alt er nemt, fakura, betaling, SMS service og styring af systemet.


Portrætfoto af mand
Michael Gunnersen
Familie- og psykoterapeut MPF

Undgå misforståelser og fokusér på træningen

Alle aftaler styres automatisk af bookingsystemet, og du får en påmindelse, når der er arrangeret nye aftaler i din kalender. Du undgår altså misforståelser og personlige fejl i papirarbejdet, så du i stedet kan bruge tiden til at optimere dine træningssessioner. Det gør det super nemt for dig at få din hverdag automatiseret, så der er en bedre forståelse mellem dine klienter og dig. Vi giver dig også bred mulighed for at have træningshold og mere med vores app “Events”. Du kan vælge at oprette enkeltstående træningstimer, eller du kan tilbyde et event forløb, hvor at dine klienter tilmelder sig til alle events i en serie og derfor kan få meget mere ud af din viden som personlig træner. Du kan hjælpe dine klienter til at nå deres mål mere effektivt med Terapeut Booking, du får ganske enkelt bare mere tid i din hverdag. Det bedste ved det hele er, at du kan komme i gang med en gratis konto på Terapeut Booking og få din første automatiske booking allerede i dag.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close