Parterapeutens nye online booking system med betaling

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

At hjælpe to mennesker i deres forhold, kræver et dybdegående indblik hos begge parter, såvel som selve relationen. Det betyder at du skal holde dig et klart sind hvor du kan have empati med begge parter og formidle kommunikationen på en god måde. Derfor er det vigtigt at du ikke har et hoved tynget af administrative opgaver såsom fakturaer, journaler og andet. Det er derfor vi har lavet Terapeut Booking til dig. Hos Terapeut Booking har vi udviklet et bookingsystem, der tager sig af dine administrative opgaver, så du kan lægge ekstra tid og kræfter i selve terapien. Vi har din ryg fra A til Å i alt fra online booking af aftaler til online betaling til GDPR sikre journaler og meget mere. Du kan skræddersy din platform præcis som du vil have den ved at vælge gratis apps fra vores app katalog. Kom i gang med det samme!

Triangle
Værktøjskassen til din forretning

Værktøjskassen til din forretning

Vi supplerer dig med en bred værktøjskasse sådan at du altid kan holde styr på din forretning og forbedre din klinik. Vi videreudvikler altid vores platform sådan at vi er foran med alle de funktioner og apps som vores brugere kunne tænke sig. Vores udviklingsvej er dirigeret af vores brugere som flittigt giver os feedback til hvad de har brug for – og vi leverer!

  • Fakturering – der sendes en faktura ud på mail vedhæftet som fil
  • Journaler – nem navigering i klientens journal i forbindelse med rettelser og tilføjelser
  • En struktureret hverdag – opret flere kalendere, der kan navngives efter eget ønske
  • Et statistisk overblik over din forretning
  • Betaling med EasyPay – vælg selv, hvornår kunden skal betale
  • Brug iframe til at bygge bookingsystemet ind på din hjemmeside
Triangle

Bestilling og betaling online

Med et online bookingsystem kan dine klienter selv booke sig ind i din kalender, hvor det passer dem bedst. Ligeledes foregår fakturering og betaling online, så du ikke skal bruge tid på at guide dem igennem besværlige betalingsprocesser. Onlinebooking forenkler altså hele forløbet for både dig og dine klienter, og det kan være afgørende for, om de vælger dig frem for en anden behandler. Med EasyPay udviklet af Stripe kan du også selv holde styr på, hvorvidt klienten skal betale, inden aftalen bookes, efter aftalen bookes, eller om ydelsen kan betales, inden aftalen bookes.

  • Gratis SMS-påmindelse – der sendes en SMS ud som påmindelse kl. 12 dagen før en tid så dine klienter aldrig glemmer en tid hos dig
  • Online betaling – klienterne får en faktura på mail, vedhæftet som fil, som nemt og sikkert kan betales online
  • Onlinebooking – klienterne kan selv finde en tid i din onlinekalender
Komfortabel sofa med dekorative puder og et maleri på væggen
Triangle
Triangle

Lige fra dag et, har jeg været særdeles positiv overrasket over, hvor enkelt og nemt det er at bruge Terapeut Booking. Det er også den tilbagemelding jeg får fra klienterne.Det er et super godt program med mange muligheder – det er helt perfekt for mig. Jeg tilbyder både behandlinger, workshops og foredrag, så det er så skønt, at kan have det hele i et system. Kan kun give min varmeste anbefaling 🙂


Portrætfoto af kvinde
HENRIETTE S. NIELSEN
Lægeexam. massør
www.forever-enjoy.dk

Mere struktur og mere overskud

Med alle dine dokumenter og aftaler samlet ét sted skal du ikke bekymre dig om overarbejde, fordi der ikke lige er styr på betaling eller et par klientjournaler. Dine klienter finder selv deres foretrukne tider, og du skal egentlig bare fokusere med selve terapien - det, du er bedst til. Terapeut Booking giver dig ganske enkelt mere tid i din hverdag og forenkler alle de processer ved din forretning som normalt kan være træls at sidde med. Vores platform er udformet så vi har et professionelt udseende og samtidig en intuitiv brugerflade. Du skal derfor ikke sidde og kigge hele platformen igennem for at finde en indstilling, den er dér hvor du har brug for den. Hvis du har mod på at give det et skud, så opret en gratis konto og se hvorfor tusindvis af klinikker og terapeuter allerede tiltror os med at holde styr på deres klinikker.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close