Healerens brugervenlige online booking system

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Som healer har du mange kompetencer indenfor forbedring af både mentalt og fysisk helbred hos dine klienter. Dog kan det være, at dine kompetencer ligger andetsteds end administrativt papirarbejde, og det er her hvor Terapeut Booking træder ind i billedet. Vi hjælper dig med alting i din klinik administration, lige fra online booking, til at håndtere online betaling og at udsende fakturaer sideløbende med behandlingerne. Med onlinebooking fra Terapeut Booking er alt dette og mere til samlet på ét sted, så du kan fokusere på at gøre det, du bedst kan lide – healing af dine klienter. Terapeut Booking er udviklet præcis til dig som behandler, og vi har taget hånd om alt det administrative som du normalt sidder med i dagligdagen. Ved at skræddersy dit helt eget kliniksystem med vores mange apps og funktioner kan du helt selv vælge, hvad du vil have af funktioner i dit system.

Triangle
Overskueligt bookingsystem

Overskueligt bookingsystem

Vi har gjort Terapeut Booking nemt og overskueligt, fordi at vi kender alt til komplekse onlinesystemer som man ikke kan finde rundt i. Brugervenligheden siger spar to, og det er både vores brugere og deres klienter enige i.

  • Nem navigering i klientens journal i forbindelse med rettelser og tilføjelser
  • Planlægning – opret flere kalendere og navngiv dem efter ønske
  • Statistik over din forretning med intuitive grafer
  • Sæt booking systemet op på din egen hjemmeside med iFrame elementer
  • Sikker udsendelse af faktura på mail, vedhæftet som .PDF-fil
Triangle

Dine klienters fordele

Et bookingsystem skal selvfølgelig ikke kun være optimalt for dig som praktiserende. Det skal være nemt og simpelt for klienten at finde rundt på hjemmesiden og bestille en tid, fordi et godt indtryk af din hjemmeside giver et godt indtryk af din klinik. Klienten kan med et online bookingsystem finde en ledig tid i din kalender, bekræfte aftalen og betale online – altsammen med ganske få klik. Det er det som vi kalder brugervenlighed.

  • Påmindelse om aftale – en gratis SMS sendes ud dagen før kl. 12
  • Online tidsbestilling som du kan integrere på din hjemmeside
  • Betaling via EasyPay – vælg selv, hvornår og hvordan klienten skal betale
Kvinde der laver yoga foran farvet horisont
Triangle
Triangle

Jeg er så glad for mit nye bookingsystem. Det virker perfekt og gør alting meget nemmere. De varmeste anbefalinger fra mig.


Portrætfoto af kvinde
TRINE ROSENDAHL
Certificeret hypnoterapeut
www.trine-rosendal.dk/

Optimeret til både behandler og klient

Onlinebooking er en fordel for både dig som healer og for dine klienter. Det giver dig mere tid til behandlingen, fordi du bruger mindre tid på den administrative del af dit arbejde. Klienten kan selv bestille tid, helt uden at du skal ind over. De kan tilmed også aflyse deres aftaler, sende dig beskeder på platformen og tilgå deres tidligere fakturaer ved hjælp af klient logins. Alt bestilling, betaling og fakturaforsendelse kan foregå online, helt uden at du skal ind over, hvis du bruger vores EasyPay online betalingsløsning. Med Terapeut Bookings intuitive design kan både du og din klient nemt finde frem til den funktion i leder efter. Du vælger nemlig helt selv hvilke apps og funktioner du vil have på din platform. Så undgår du at have fyrretyve apps som fylder, fordi du egentlig ikke bruger dem. Det bedste af det hele? Du kan komme i gang gratis med en konto på Terapeut Booking. Det tager kun to minutter at oprette sig, og så har du dit helt nye online klinik administrations system.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close