Nemt og brugervenligt bookingsystem til healere - gratis

Som healer ligger mange af dine kompetencer på andre steder end ved administrativt papirarbejde, og derfor kan det være besværligt at skulle sørge for både at arrangere aftaler, håndtere betaling og udsende fakturaer sideløbende med behandlingerne. Med onlinebooking fra Terapeut Booking er alt dette og mere til samlet på ét sted, så du kan fokusere på at gøre det, du bedst kan lide – healing.

Overskueligt bookingsystem
  • Nem navigering i klientens journal i forbindelse med rettelser og tilføjelser
  • Planlægning – opret flere kalendere og navngiv dem efter ønske
  • Statistik over din forretning
  • Sæt bookingsystemet op på din egen hjemmeside med iframe
  • Sikker udsendelse af faktura på mail, vedhæftet som fil
macbook
Dine klienters fordele

Et bookingsystem skal selvfølgelig ikke kun være optimalt for dig som praktiserende. Det skal være nemt og simpelt for klienten at finde rundt på hjemmesiden og bestille en tid, fordi et godt indtryk af din hjemmeside giver et godt indtryk af din klinik. Klienten kan med et online bookingsystem finde en ledig tid i din kalender, bekræfte aftalen og betale online – altsammen med ganske få klik.

  • Påmindelse om aftale – en SMS sendes ud dagen før kl. 12
  • Online tidsbestilling
  • Betaling via EasyPay – vælg selv, hvornår og hvordan klienten skal betale
Optimeret til både behandler og klient

Onlinebooking er en fordel for både dig som healer og din klient. Det giver dig mere tid til behandlingen, da der skal bruges mindre tid på det administrative, og klienten kan mere eller mindre selv styre sine aftaler og betalinger. Bestilling, betaling og fakturaforsendelse foregår online, og man kan helt undgå at skulle foretage opkald, hvis dette er ønsket.

quotation mark

Terapeut Booking har reddet min terapeutiske praksis fra administrationens nådeløse mareridt. Med nem og intuitiv håndtering af online booking, fakturering og overblik over tidsbestillinger og journaler – føles det professionelt uden det store besvær. Jeg er ovenud tilfreds med Terapeut Booking og vil anbefale det til enhver.

KRESTEN KAY

Psykoterapeut MPF
www.krestenkay.dk

Opret dig gratis på Terapeut Booking

Terapeut Booking klarer online bookings, SMS-påmindelser, journal og meget mere!

lock 100% krypteret kommunikation via SSL (RapidSSL)