Clairvoyantens online tidsbestilling og journalisering

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Hvis du vil have mest ud af dine behandlinger, kan du som clairvoyant spare dyrebar tid med et brugervenligt bookingsystem. Her kan du nemt og simpelt kontrollere de dele, der ikke omhandler selve behandlingen af klienten. Vi har designet det perfekte system til clairvoyanten, som gør det nemt og hurtigt at ordne alle de administrative processer. Fra online booking, til online betaling, til nem afsendelse af fakturaer og integrationer til regnskabsprogrammer har vi din ryg. Terapeut Booking platformen er designet til at spare dig tid, så du har bedre overskud til at give super gode behandlinger til dine klienter. Det vigtigste i din klinik er dine klienter, og du kan nemt administrere dine klienter i Terapeut Booking, og få nye ind. Kom i gang med dit nye online booking system allerede i dag ved at oprette en gratis profil. Hvis du har spørgsmål undervejs sidder vi altid klar i supporten på [email protected] til at hjælpe.

Triangle
Egnet til behandleren

Egnet til behandleren

Vi har designet systemet til at passe til præcis dig som behandler og forretningsdrivende. Derfor har vi sørget for at udvide vores system baseret på brugeres feedback, så vi altid tilbyder det bedste administrationssystem på markedet. Selvfølgelig også til den bedste pris. Med Terapeut Booking får du rig mulighed for alt det du kunne drømme om af funktioner og apps. Du kan selv skræddersy, hvilke apps og funkioner du vil have i dit system. Med Terapeut Booking vil du opleve at få:

  • Nem navigering i klientens journal, i forbindelse med rettelser og tilføjelser
  • Mulighed for en struktureret hverdag med flere kalendere, navngivet efter eget ønske
  • Statistik over din forretning
  • Nem udsendelse af fakturaer på mail, vedhæftet som PDF-fil
  • Indsæt bookingsystemet direkte på din egen hjemmeside, nemt og hurtigt
Triangle

Egnet til klienterne

Med et bookingsystem sætter du ikke kun dine egne papirer i orden, men klienten får også nemmere ved at oprette aftaler, betale og modtage fakturaer. Via automatisk onlinebooking, kan klienten med ganske få klik selv finde ledige tider i din kalender, booke sig ind og modtage fakturaen på mail – du får naturligvis besked, når nye aftaler er oprettet. Når din klient booker kan du helt selv vælge, hvilke e-mails og SMS’er de skal modtage. Alle beskederne kan personaliseres, så din klient får et præg af dig med i hver enkelt besked.

  • Betaling – der tilsendes en faktura på mail, som nemt kan betales
  • Betalingsmodulet EasyPay – vælg selv dit foretrukne betalingsformat
  • Tidsbestilling – din klient finder nemt en ledig tid online
  • SMS-påmindelse – for at klienterne ikke glemmer tiden, får de en påmindelse på SMS dagen før aftalen
sol der skinner igennem let skov
Triangle
Triangle

Jeg har været super glad for at bruger Terapeut Booking. Det er enkelt, nemt og hurtigt at bruge, tak.


Portrætfoto af kvinde
PETER GILBERT JESPERSEN
Uddannet Alkolog og Psykoterapeut

Få tid til det essentielle

Med en nem betjening af de administrative opgaver kan der skabes mere tid til at hjælpe klienterne. Du får tid til at beskæftige dig med det, som dine kompetencer egentlig egner sig til, og klienten kan nemt selv booke sig ind online. Ved at klienten selv kan booke kan du opleve flere bookinger, men naturligvis har Terapeut Booking taget højde for dette. Du kan selv indstille, hvad dine åbningstider skal være, og hvilke ydelser kan bookes i hvilke tidsrum. Du vil med Terapeut Booking aldrig opleve en dobbeltbooking mere. Forenklingen af de administrative opgaver gør din hverdag nemmere og bedre. Du og dine klienter vil begge få en bedre oplevelse, da strømlinede processer gør det super nemt at bruge. Hvis du vil komme i gang allerede i dag, så kan du trykke på knappen herunder og få en gratis konto.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close