Faktura, EasyPay og kreditnota – et overblik

Oliver
20-11-2017
2 minutters læsetid
Regnskabsbord med blyant, briller og lommeregner

Hej igen allesammen,

Når man driver sin egen praksis eller klinik er det vigtigt at regnskabet bare spiller – og det skal helst være automatisk også.

De fleste kender vores faktura menu. Her kan man få en samlet oversigt over sine faktura. Er de betalte eller forfaldne og er de sendt afsted til klienten på mail? – Alt det kan man se en status på i faktura menuen.

Men i faktura menuen skal man selv oprette dem og man skal selv markere dem som betalt. Det kan automatiseres!

Det er her EasyPay kommer ind i billedet. Markedets billigste online betaling. Med EasyPay kan du nemlig selv indstille den til at oprette fakturaen på ydelsen og du kan modtage betalingen fra klienten når de booker. Du kan også nøjes med, at reservere beløbet til efter behandlingen er klaret. Mulighederne er mange, og du kan også lave forskellige indstillinger for den enkelte ydelse.

Smart ikke?

EasyPay i Terapeut Booking


Valg for betaling ved EasyPay


 

Efter EasyPay har oprettet fakturaen og klienten betaler for ydelsen kan du følge med i status på fakturaen i EasyPay menuen.

EasyPay menuen er smart fordi den giver et overblik over alle dine transaktioner. Her kan du se om de er betalt eller igangværende osv. EasyPay kører gennem vores udbyder, Stripe. Det vil sige, at når klienten betaler sin behandling så går der 7 dage og så er pengene landet på din konto. I mellemtiden vil du kunne refundere et beløb gennem transaktionsoversigten i EasyPay eller se en status på betalingerne.


Overblik over EasyPay-transaktioner


Som sagt kan man refundere pengene direkte fra denne menu hvis pengene stadig ikke er ankommet på din konto. Er pengene modtaget på kontoen skal der oprettes en kreditnota og pengene skal sendes med en bankoverførsel til klienten.


Detaljer for en enkelt transaktion


Det er altså statussen på transaktionen der afgør om der skal oprettes en kreditnota eller om beløbet kan refunderes direkte fra EasyPay menuen.


Er pengene “hævet på konto” kan de refunderes direkte i EasyPay. Er pengene “overført til din bankkonto” skal der oprettes en kreditnota.


Med EasyPay kan du altså lynhurtigt automatisere dit regnskab. Det tager længere tid at finde sit IBAN nummer i netbank end at opsætte sit EasyPay 😉

 

Du kan gratis oprette EasyPay og tjekke det ud. Du kan også hoppe ind og besøge vores hjælpecenter, der også indeholder deltaljerige guides til de forskellige funktioner i systemet. Online betaling – og dermed EasyPay – gennemgås også, og videoguides er inkluderet, hvis der stadig er noget man er i tvivl om efter de skriftlige guides. Hjælpecenteret gennemgår alle aspekter af systemet, og er struktureret omkring vores primære funktioner og apps. Hvad enten du er helt ny i systemet, eller hvis du leder målrettet efter en specifik løsning, så anbefaler vi, at du besøger denne side. Hvis du f.eks. er ny i systemet, så foreslår vi, at du starter med at kigge på vores guides til ‘Klienter’, ‘Ydelser’ og din personlige ‘Kalender’. Men det stopper ikke der. Terapeut Booking tilbyder en lang række apps og funktioner, der er hjælpsomme i forhold til din forretning. For at komme i gang med disse, så læs endelig videre!

 

// Oliver

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close