Organiser dine klienter med tags du selv laver

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Klient tags i Terapeut Booking

Er det aktuelt for dig at gruppere dine klienter? Så er appen her måske for dig. Med Klient Tags kan du let tilføje forskellige tags til dine klienter og kunder, så du nemt kan få et overblik over stikord for kunderne. Det kan gøre forskellige administrative opgaver med dine klienter lettere og mere praktiske. Hvis du eksempelvis fakturerer til et firma ved brug af EAN-appen, kan du holde styr på hvilke klienter kommer fra hvilket firma. Du kan også holde styr på, hvilken klient er i behandling hos hvilken behandler. Det kan også forsimple din journaliserings- eller faktureringsproces. Mere overblik i administrationsarbejdet betyder mere tid til at give gode behandlinger til dine klienter. Læs med her og kom i gang allerede i dag. Klient Tags giver dig mulighed for at:

 

 

 

 

Send meddelelser til udvalgte klienter

Med dine nye tags kan du let vælge de klienter, du vil søge efter. Når de ønskede klienter er fundet, kan du sende meddelelser afsted til klienter med et specifikt tag eller organisere dem på anden måde. Det er slut med at gå igennem lange lister af klienter. Find nemt dem frem, som er relevante. Du kan sortere dine klienter efter tags, eller en af de mange andre sorteringsmuligheder i Terapeut Bookings klient-fane. Hvis du har journaliseringspligt kan det være specielt svært at finde ud af, hvilke klienter har afsluttet deres forløb og hvilke klienter stadig er i gang. Med klienttags er det nemt som ingenting, at holde styr på dine klienter. Med et godt organiseringssystem kan alt lade sig gøre!

Telefon og løse papirer på træbord

Flere behandlere eller klinikker?

Klient Tags egner sig især til situationer, hvor du har flere behandlere i dit system. Med klienttags kan du nemlig markere og kategorisere dine klienter, så du nemt kan holde styr på, hvem der hører til hvorhenne. Du kan lave tags, så dine klienter kan opdeles efter behandler. Så kan I enkelt søge efter jeres egne klienter, uden at se de andres. Dette gør arbejdsdagen i klinikken meget enklere, og giver mere tid til at behandle klienterne. Hvis Thomas bare skal søge på sine egne klienter, så er det nu super nemt at gøre! Få en bedre organisering med det samme!

Farvede lys på sorteret reol

Lav så mange tags du vil!

Når du har aktiveret appen, Klient Tags, så kan du lave så mange tags du vil til hver klient. Der er ingen begrænsninger. Gå til dine klienter og slå en klient op, som skal have et tag. Her kan du tilføje et tag og herefter trykke 'Enter'. Så gemmes dette tag under klientens profil fremover. Hvis du skal tilføje flere tags på én gang, så gør du også bare det! Det er nemt og hurtigt! Prøv det nu.

Kvinde skriver på tastatur

Vil du igang med at bruge Klient Tags?

Du kan let oprette en konto hos Terapeut Booking helt gratis. Der kan du aktivere apps såsom Klient Tags og se for dig selv, hvilken værdi det kan give din klinik og dit virke som terapeut. Du kan oprette en konto på bare 2 minutter, og så er du klar! 

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close