API – Integrer med Terapeut Booking

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
API-indstillingerne på din bookingside

Et API er et system der gør det muligt for forskellige typer software, at tale sammen. Hos Terapeut Booking betyder det, at man med API-app’en kan åbne op for at en udvikler eller en anden leverandør f.eks. kan udveksle data om brugere eller andet relevant med Terapeut Booking, uden at man selv skal gøre det manuelt. Det er bl.a. på dén måde Terapeut Booking er integreret til eksempelvis e-conomic, Dinero og MailChimp.

Et API er med andre ord et sæt værktøjer, der gør det muligt at udveksle data på tværs af flere enheder, både løbende og i real time mellem disse. Har du eksempelvis behov for avancerede rapporter, hvor vores rapporter-app ikke er nok, så kan du via vores API løbende, og automatisk udtage information om f.eks. dine brugere eller fakturaer. Med API kan du:

  • Formindske manuelt arbejde
  • Kode dine egne integrationer
  • Udveksle data på tværs af enheder

Udvid Terapeut Booking via API’et?

Har du som virksomhed et mål om at minimere det manuelle arbejde, og leder du efter information om, hvordan du kan integrere til Terapeut Booking? Heldigvis ved vi præcis, hvad du skal gøre. Det første skridt er, at installere vores API-app inde i Terapeut Booking. Herefter er det vigtigt at du får sat dig ordentligt ind i emnet. Heldigvis kan du finde alt information du har brug for om API’et på vores API-dokumentation.

To der giver hånd

API’er kan bruges til næsten alt

API’er er med til at gøre det nemmere for os alle. De frigør en masse manuelt arbejde, som eksempelvis overføring af oplysninger fra dit website til dit regnskabsprogram og meget mere. At anvende et API kræver dog, at der arbejdes med kode. Er du mere interesseret i blot at integrere til Terapeut Booking uden selv at skulle programmere, kan du overveje vores Zapier-app. Find den under “Funktioner og Apps”. Er du derimod udvikler og er interesseret i at udvikle en app som alle Terapeuter kan få gavn af, skal du klikke ind på vores partner-sektion eller kontakte os på [email protected].

To personer der holder en kop te hver

Lav din egen API

API er en svær størrelse, og det handler om at holde tungen lige i munden, og mest af alt, være sikker på, hvad det er. Heldigvis har vi rigtig meget information om det, lige her på vores hjemmeside. Du kan læse mere om API i vores hjælpecenter. Hvis du går til vores API og integrationsside kan du læse meget om, hvad din API betyder, hvad vores API dokumentation er og hvordan du kommer i gang med din helt egen integration. Hvis det ikke lige er din kop te har vi heldigvis også en masse andre integrationer, som du kan benytte dig af i stedet.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close