API – Integrer med Terapeut Booking

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Et API er et system der gør det muligt for forskellige typer software, at tale sammen. Hos Terapeut Booking betyder det, at man med API-app’en kan åbne op for at en udvikler eller en anden leverandør f.eks. kan udveksle data om brugere eller andet relevant med Terapeut Booking, uden at man selv skal gøre det manuelt. Det er bl.a. på dén måde Terapeut Booking er integreret til eksempelvis e-conomic, Dinero og MailChimp.

 

Et API er med andre ord et sæt værktøjer, der gør det muligt at udveksle data på tværs af flere enheder, både løbende og i real time mellem disse. Har du eksempelvis behov for avancerede rapporter, hvor vores rapporter-app ikke er nok, så kan du via vores API løbende, og automatisk udtage information om f.eks. dine brugere eller fakturaer.

Udvid Terapeut Booking via API’et?

Har du som virksomhed et mål om at minimere det manuelle arbejde, og leder du efter information om, hvordan du kan integrere til Terapeut Booking? Første skridt er, at installere vores API-app inde i Terapeut Booking. Herefter kan du finde alt information om API’et på vores API-dokumentation.

API’er kan bruges til næsten alt

API’er er med til at gøre det nemmere for os alle. De frigør en masse manuelt arbejde, som eksempelvis overføring af oplysninger fra dit website til dit regnskabsprogram. At anvende et API kræver dog, at der arbejdes med kode. Er du mere interesseret i blot at integrere til Terapeut Booking uden selv at skulle programmere, kan du overveje vores Zapier-app. Find den under “Funktioner og Apps”. Er du derimod udvikler og er interesseret i at udvikle en app som alle Terapeuter kan få gavn af, skal du klikke ind på vores partner-sektion eller kontakte os på [email protected].

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close