Stabil regnskabsstyring med e-conomic og Terapeut Booking

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Når regnskabet skal stemme og samtidig være overskueligt, er det vigtigt at have et stærkt og stabilt værktøj til rådighed, hvis man ikke ligefrem er uddannet revisor. Med Terapeut Bookings nemme integrering til e-conomic, får du samlet dit foretrukne regnskabsprogram og bookingsystem i én nem løsning. Funktionerne er automatiserede, så du ikke længere behøver bekymre dig om at skifte programmer for at bogføre, fakturere eller kreditere.

  • Automatisk synkronisering af klienter, ydelser og fakturaer
  • Hurtig opsætning
  • Gnidningsfri økonomistyring

Det avancerede digitale bogholderi

e-conomics avancerede regnskabsløsninger er til den mere erfarne virksomhedsejer, der har styr på aktiver, passiver, debit, kredit og deslige. Med e-conomics mange funktioner og dybe indsigt i finanserne, har du til enhver tid overblik over din forretning.

Automatisk synkronisering

Når du opretter forbindelse mellem Terapeut Booking og e-conomic, klarer systemerne automatisk at bytte oplysninger. Således behøver du ikke bekymre dig om dubletter i klienterne eller ydelser, der ikke stemmer overens. Både klienter, ydelser og fakturaer bliver synkroniseret automatisk, og bliver løbende holdt ajour systemerne imellem. Eksempelvis klarer e-conomic selv at hente alle vigtige oplysninger, når du opretter en faktura til en klient i Terapeut Booking. Dét er nemt.

Et hav af apps i e-conomics app-store

Med e-conomics intuitive app-store kan du nemt og hurtigt danne dig overblik over de mange brugbare apps, der tilbydes. Har du webshop, markedsføring eller lønsystem andetsteds, kan alting nemt forbindes og tale sammen igennem e-conomic.

Kom i gang med Terapeut Booking og e-conomic

Du aktiverer den smarte e-conomic-integration i Terapeut Bookings app-sektion, som du finder i menuen i venstre side af systemet. Tryk på ‘Forbind med e-conomic’, og følg instrukserne - så er du i gang på ganske få klik. Har du ikke allerede en bruger på Terapeut Booking, kan du komme i gang på to minutter ved at klikke lige her - God fornøjelse!

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close