Automatiser regnskab og faktura med e-conomic

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
faktura skabelon

Når regnskabet skal stemme og samtidig være overskueligt, er det vigtigt at have et stærkt og stabilt værktøj til rådighed, hvis man ikke ligefrem er uddannet revisor. Med Terapeut Bookings nemme integrering til e-conomic, får du samlet dit foretrukne regnskabsprogram og bookingsystem i én nem løsning. Funktionerne er automatiserede, så du ikke længere behøver bekymre dig om at skifte programmer for at bogføre, fakturere eller kreditere. Gennem Terapeut Booking kan du på få minutter have oprettet en faktura på din aftale og så vil den automatisk blive sendt til din e-conomic konto. Med appen og forbindelsen til e-conomic får du:

  • Automatisk synkronisering af klienter, ydelser og fakturaer
  • Hurtig opsætning af forbindelsen hvor du matcher dine ydelser og opsætter dine præferencer
  • Gnidningsfri økonomistyring hvor dine data overføres fra Terapeut Booking til e-conomic

Mere information og hjælp til opsætningen kan du læse på vores skræddersyede bruger guide hvor du bliver vist i en video hvordan du får det hele til at spille og hvordan du ikke skal løfte en finger når det kommer til bogholderi.

Det avancerede digitale bogholderi

e-conomic har avancerede regnskabsløsninger til den mere erfarne virksomhedsejer eller klinikejer, der har styr på aktiver, passiver, debit, kredit og deslige. Det er med andre ord, en af de mere sofistikerede økonomisystemer og med en øget kompleksitet kommer e-conomic godt omkring de nødvendige funktioner din klinik mangler. Med e-conomics mange funktioner og dybe indsigt i finanserne, har du til enhver tid overblik over din forretning. Det som er det smarte er, at de faktura du opretter i Terapeut Booking overføres automatisk. Hvis du har en e-conomic konto har du formentlig også en revisor og med denne integration kan du - uden at give din revisor adgang til Terapeut Booking - dele faktura og regnskabsmæssige data med din revisor.

e-conomic logo

Automatisk synkronisering

Når du opretter forbindelse mellem Terapeut Booking og e-conomic, klarer vi resten. Det betyder at de data du opretter i Terapeut Booking helt automatisk smides over i e-conomic. Der er ikke en knap du skal trykke på eller noget andet. Det sker bare. Således behøver du ikke bekymre dig om dubletter i klienterne eller ydelser, der ikke stemmer overens. Både klienter, ydelser og fakturaer bliver synkroniseret automatisk, og bliver løbende holdt ajour systemerne så din e-conomic konto har den seneste aktivitet synlig. Eksempelvis klarer e-conomic selv at hente alle vigtige oplysninger, når du opretter en faktura til en klient i Terapeut Booking. Dét er nemt.

lommeregner og computer

Et hav af apps i e-conomics app-store

Med e-conomics intuitive app-store kan du nemt og hurtigt danne dig overblik over de mange brugbare apps, der tilbydes. Har du webshop, markedsføring eller lønsystem andetsteds, kan alting nemt forbindes og tale sammen igennem e-conomic. Løbende opdaterer vi også Terapeut Booking med relevante integrationer. I denne sammenhæng kan Relion måske være relevant for dig hvis du skal betale løn og have den type overblik over medarbejdere. Yderligere kan du gennem Terapeut Booking også have håndtering af medarbejdere i din klinik hvis I er flere. Er du mere til den automatiske del af betalingen kan vi også henvise dig til EasyPay eller MobilePay Invoice som forsimpler betalingerne for dine ydelser. Og ja, disse er også synkroniseret med e-conomic.

iPad der ligger på en MacBook

Kom i gang med Terapeut Booking og e-conomic

Du aktiverer den smarte e-conomic-integration i Terapeut Bookings app-sektion, som du finder i menuen i øverste menu bar når du er logget ind i systemet. Tryk på ‘Forbind med e-conomic’, og følg instrukserne - så er du i gang på ganske få klik. Du skal sørge for at matche dine ydelser så det er korrekt data du sender over og forbinde med den korrekte konto. Hvis du ikke allerede har en bruger på Terapeut Booking, kan du komme i gang på to minutter ved at klikke lige her. Terapeut Booking er ganske gratis at prøve kræfter med - God fornøjelse!

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close