Rapport funktionen holder din klinik opdateret løbende

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Rapporter indstillinger side

Ønsker du også at holde dig opdateret løbende på din omsætning og andre nøgletal? Det hjælper Terapeut Booking dig med! Med appen, “Rapporter”, kan du modtage jævnlige opdateringer om regnskab og nøgletal uden at skulle løfte en finger. Mere information giver mere overskud, og informationen bliver serveret på sølvfad i din egen automatiske klinikrapport. Rapporten inkluderer nøgletal, fakturaer, betalingsoversigter, antal salg af ydelser og rigtig meget mere.

  • Få en rapport over din klinik tilsendt eller hent den ud når du vil
  • Automatisk rapport dagligt, ugentligt eller månedligt
  • Afsend rapporten til dig selv, dine kolleger og din bogholder af sig selv

Få tilsendt rapporter eller hent dem ned med det samme

Når du har aktiveret Rapporter-appen kan du vælge, med hvilket interval du vil modtage rapporterne, hvis de skal sendes til dig. Til gengæld kan du også vælge i din fakturamenu at hente en rapport ned med det samme over en given periode. Rapporten indeholder nøgletal fra den givne periode, og er et perfekt redskab til at holde sig orienteret. Du kan nu også se en oversigt over EasyPay betalinger.Det er altid godt at holde styr på retningen af sin klinik, så man kan forudsige og reagere på trends. Derfor er rapporternes funktion ikke at undervurdere. Du kan aktivere "Rapporter" allerede i dag på din Terapeut Booking konto.

eksempel på ugentlig rapport fra Terapeut Booking

Vælg helt selv den periode, du gerne vil se data for

Når du vælger at få tilsendt en rapport, vælger du helt frit, hvilken periode du gerne vil se nøgletal for i rapporten. Du får en oversigt over mange nøgletal, herunder salg af ydelser, antal aftaler, salg af klippekort, EasyPay betalinger og fakturaer. Det kan enten være for den forgange dag, uge, eller måned. Rapporten udsendes i løbet af natten, og indeholder data fra den valgte periode op til den foregående dag. En rapport sendt fredag, indeholder altså data til og med torsdag. Disse rapporter kan bruges til at følge op på inventar af produkter solgt, indkomst trend og nøgletallene. Det kan være relevant at vælge både daglige, ugentlige og månedlige rapporter i samspil med andre funktioner såsom statistik-fanen eller din Google Analytics integration.

Indstillinger for rapporter på Terapeut Booking

Få dine rapporter til sendt til én eller flere emails

Inde under Indstillinger -> Rapporter, kan du vælge at få tilsendt en rapport til din email. Du kan her også tilføje flere rapportmodtagere, ved at vælge 'Tilføj ny email'. På denne måde kan du og eksempelvis andre behandlere i din klinik holde jer ajourført med klinikkens omsætning. Tilføj bogholderen, klinikejeren, eller andre om hvordan det går i klinikken og vis dit overskud i administrationen af din klinik. Overblik er guld værd, og Terapeut Booking er dit simple overblik over klinikken. Få din klinik på rette kurs med Rapporter med Terapeut Booking. Du kan komme i gang allerede i dag med en gratis konto.

notesblok med mange tal på ved siden af laptop

Vil du også have tilsendt rapporter?

Så er det heldigvis nemt at komme igang! Bare opret en bruger hos Terapeut Booking, så er du klar til at gå igang! Hvis du har spørgsmål til opsætningen, så kan du altid skrive til vores venlige support-team på [email protected].

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close