Hold dig løbende opdateret med rapport funktionen

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Ønsker du også at holde dig opdateret løbende på din omsætning og andre nøgletal? Det hjælper Terapeut Booking dig med! Med appen, “Rapporter”, kan du modtage jævnlige opdateringer om regnskab og nøgletal uden at skulle løfte en finger. 

 

Få tilsendt rapporter eller hent dem ned med det samme

Når du har aktiveret Rapporter-appen kan du vælge, med hvilket interval du vil modtage rapporterne, hvis de skal sendes til dig. Til gengæld kan du også vælge i din fakturamenu at hente en rapport ned med det samme over en given periode. Rapporten indeholder nøgletal fra den givne periode, og er et perfekt redskab til at holde sig orienteret.

Vælg helt selv den periode, du gerne vil se data for

Når du vælger at få tilsendt en rapport, vælger du helt frit, hvilken periode du gerne vil se nøgletal for i rapporten. Det kan enten være for den forgange dag, uge, eller måned. Rapporten udsendes i løbet af natten, og indeholder data fra den valgte periode op til den foregående dag. En rapport sendt fredag, indeholder altså data til og med torsdag

Få dine rapporter til sendt til én eller flere emails

Inde under Indstillinger -> Rapporter, kan du vælge at få tilsendt en rapport til din email. Du kan her også tilføje flere rapportmodtagere, ved at vælge 'Tilføj ny email'. På denne måde kan du og eksempelvis andre behandlere i din klinik holde jer ajourført med klinikkens omsætning.

Vil du også have tilsendt rapporter?

Så er det heldigvis nemt at komme igang! Bare opret en bruger hos Terapeut Booking, så er du klar til at gå igang!

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close