Send nyhedsbrev og mails til alle dine klienter på én gang, med Terapeut Bookings MailChimp-app

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Har du et godt tilbud på behandling op til jul, eller skal du annoncere, at du flytter lokaler? Med Terapeut Bookings integration til MailChimp, verdens største platform til email-marketing, kan du sende emails til alle dine klienter på én gang, eller blot til en liste med udvalgte modtagere. Med den automatiske synkronisering, kan MailChimp lynhurtigt hente alle dine klienter fra Terapeut Booking, så du kan komme i gang med at kommunikere med dine klienter som en vaskeægte marketing-specialist.

 

 

Skab større succes med din behandlervirksomhed

Med Terapeut Bookings integration til MailChimp får du mulighed for nemt og elegant at markedsføre din klinik, din virksomhed og dine behandlinger med tilbudsmails, nyhedsbreve og andre smarte kommunikationsformer, der får dig og din virksomhed til at fremstå knivskarp og professionel.

Nemt at opsætte nyhedsbreve eller tilbudsmails, som du kan sende ud til alle dine klienter på én gang

Med MailChimp kan alle designe et smukt nyhedsbrev eller tilbudsmail. Systemet er super nemt og intuitivt at finde rundt i, dine klienter kan blive importeret på to sekunder og du kan bruge forskellige skabeloner til opsætningen af dine mails. Du kan sågar bruges MailChimps analyseværktøj til at se, hvordan dine emails har klaret sig.

Gør det muligt for dine klienter at vælge nyhedsbrev til, når de booker tid hos dig

Når du har MailChimp-appen aktiveret bliver det muligt for dig at vælge til, om dine klienter skal kunne vælge at tilmelde sig nyhedsbrevet, når de booker hos dig. Det sørger du for inde under Indstillinger -> Online Booking -> Andet, og så under 'MailChimp'. Så bliver dine klienter løbende tilmeldt dine nyhedsbreve, og du behøver ikke selv tilføje dem til mailinglisten.

Kom godt i gang med MailChimp og Terapeut Booking

Du kan komme igang med at bruge MailChimp med Terapeut Booking hurtigt og smertefrit! Du kan oprette en gratis konto hos MailChimp, og forbinde den med din bruger på Terapeut Booking. Hvis du endnu ikke har en bruger hos os, så kan du hurtigt oprette en bruger hos Terapeut Booking. Så er du klar til at gå igang på 2 minutter!

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close