Nu kan du give dine ydelser farver i din kalender!

Camilla Hahn
16-03-2020
2 minutters læsetid
Mange forskelligfarvede blyanter

Så er udviklingen klar med endnu en efterspurgt tilføjelse til systemet, som giver endnu nemmere overblik i kalenderen! Den kan du komme i gang med nu, inde under dine ydelser i systemet.

Indtil nu har vores brugere kunne oprette forskellige kalendere, og give disse forskellige farver, så man på den måde kan farvekoordinere sin kalender, og have mulighed for et nemt visuelt overblik, hvis det er sådan, man fungerer bedst. Det har dog i noget tid været efterspurgt, at man også skal kunne knytte farver til individuelle ydelser, udover bare kalendere – og det er vi altså klar med nu!

Men den nye funktion får specifikke ydelser deres egen farve i kalenderen – enten som baggrund på aftalen (hvis du mest benytter dig af én kalender), eller som farve på ydelses-teksten, der står på aftalen (hvis du har flere kalendere, og derfor flere farver aftaler i dit kalenderoverblik allerede).

Det skal selvfølgelig fejres med en guide! Så følg med her, hvis du vil vide, hvordan du benytter den nye funktion 😉

Du kan se meget mere om kalenderen hvis du går ind på vores hjælpecenter. Du kan også finde info om alle apps herinde, samt guides og yderligere information. Hjælpecenteret kan du finde på hjemmesiden her!


Sådan tilknytter du farver til dine ydelser:

  • Start med at gå ind under din ydelses-menu og vælge en ydelse.
  • Herinde vil du nu se, at der ude i højre side er en lille rubrik med ‘Farve’. Denne klikker du på for at vælge en farve til din ydelse.

Oprettelse af ny ydelse med valg af ydelsens farve

 

  • Ved at klikke på den nederste ‘stribe’ af farve ved siden af Ok-knappen kan du også lave din helt egen farve:

Brugerdefinerbar farvevalg af ydelsesfarve i systemet

 

  • Når du har valgt en ny farve til din ydelse og gemt dine indstillinger, vil du nu se at aftaler i din kalender med denne ydelse har fået en farve. Hvorvidt farven vil vises som at hele aftalen farves, eller at der kommer en markering af teksten på aftalen i den pågældende farve (en såkaldt ‘etikette’) afhænger af, hvor mange kalendere du har til at starte med. Men dette kan ændres til dine præferencer inde under Indstillinger -> Kalender. Her kan du enten fra- eller tilvælge, at farverne skal vises som etiketter.

Valg af farve på ydelser i kalenderaftaler

 

  • Her ses indstillingen, hvor hele aftalen har ydelsesfarven:

Kalenderaftale visning med indstilling 1

  • Her ses indstillingen, hvor ydelsesfarven står på aftalen som en etikette:

Kalenderaftale med indstilling 2

Nu ved du hvordan du kan vælge dine ydelsers farver i din kalender. Endnu bedre overblik i din daglige kalender og din hverdag med etiketter og farvede ydelser.


Og så har du et mega nemt overblik over fordelingen af ydelser på aftalerne i din kalender! 😉

Hvis du har spørgsmål må du endelig skrive til os på [email protected] – vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvis du endnu ikke er kommet i gang med Terapeut Booking kan du på to minutter komme i gang med en 100% gratis konto nu. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig i gang med systemet, og hvis du er helt ny så kan jeg varmt anbefale min kollega Olivers “webinar on-demand” som intro 🙂

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close