Hold øje med trafikken til din online bookingside med Google Analytics

Camilla Hahn
02-03-2020
2 minutters læsetid
Google Analytics logo

For nogle år siden i 2017, lavede vi her på siden en guide til, hvordan du kommer igang med at bruge Google Analytics sammen med Terapeut Booking. Det er jo dog efterhånden noget tid siden. Og den garvede Terapeut Booking bruger har måske også lagt mærke til, at systemet har undergået en del forandringer siden 2017. Vi lægger faktisk en dyd i at være i konstant udvikling. Derfor kan det også virkelig ses i tidligere videoer, at systemet ser helt anderledes ud nu i 2020, end det gjorde i f.eks. 2017.

Opdateret videoguide til Google Analytics

Derfor kommer her en opdateret version af vores guide til Google Analytics, så det er nemmere for dig at følge med i systemet, som det ser ud nu, ift. hvis du kigger på de gamle guide, hvor systemet ser en del forskelligt ud fra nu. Så læs endelig med her, og kig også på vores videoguide, der visuelt gennemgår funktionen.


Google Analytics’ integration til Terapeut Booking hjælper dig som behandler. Den gør det muligt for dig, at holde øje med trafikken på din hjemmesider. Vi kalder det at ‘tracke’ din online bookingside. Det betyder altså at du bl.a kan se, hvor mange aktive brugere der er på din side lige nu. Du kan også se hændelser på siden indenfor det sidste stykke tid såsom bookinger. Sidst men ikke mindst, kan du se hvor trafikken kommer fra.

I videoen viser jeg, hvordan du sætter integrationen op, og giver et overblik over Google Analytics siden, samt hvordan du ser aktive brugere på din online bookingside, og får et overblik over hændelser på siden. Du kan dog derudover også bruge Google Analytics til at se:

  • Når der bliver betalt for en booking, og se værdien i kroner.
  • Når der bliver foretaget en ny tilmeldelse til event.
  • Når der bliver betalt for tilmelding til event.
  • Når en klient logger ind med Klient Login.

 

 


Og så skulle du gerne være klar til at bruge Google Analytics! Hvis du har nogle spørgsmål til det, må du endelig skrive til mig eller mine kollegaer på [email protected], så hjælper vi dig videre. Vi er at finde i supporten alle ugens dage! 😀

Kunne du tænke dig at se flere guides?

For at slutte af på en helt anden note, vil jeg henvise til vores hjælpecenter. Her har vi samlet detaljerede guides til alle vores funktioner og integrationer i systemet. Du kan altså blandt andet finde gennemgange til vores app ‘Klippekort’ og ‘Gavekort’, og læse om alle de forskellige muligheder du har deri. Hjælpecenteret er altså både tiltænkt den nye bruger, der skal have assistance til at sætte Terapeut Booking op med alle dets standardfunktioner.

Man kan tage det fra starten af med gennemgang af kalender, klienter, journaler, osv. Vi håber også at de mere ‘erfarne’ brugere af systemet, vil kunne drage nytte af hjælpecenteret. Det er nemlig også sat op i emner og så vidt muligt alfabetisk opsat (i gennemgangen af vores apps). Dette vil altså gøre, at man vil kunne søge målrettet efter det man søger.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close