Nu kan du tilpasse farvetema på din bookingside

Trine Maria Kaulberg
18-06-2022
3 minutters læsetid
lilla farve i online booking

Lyst til at ændre farvevalg i din Online Booking? 🙂

I dag skal det handle om et nyt tiltag i Terapeut Booking, som i muligvis allerede har lagt mærke til, og måske også har taget i brug. 

Vi har fra tid til anden hørt forslag til, om det er muligt at tilpasse bookingsidens design og udseende. Dette har været ønsker om flere muligheder for at skræddersy siden som klienterne ser, efter den enkelte brugers ønske. Dette har både support- og udviklingsteamet ment giver utrolig god mening. Derfor har vores udvikling nu udviklet en ny funktion til at ændre udseendet på jeres bookingside.

Det handler nemlig om, at man nu kan vælge farver i sin Online Booking, og på den måde give bookingsiden et mere personligt præg, der passer til den enkelte kundes klinik og det signal i ønsker at sende. 

 

Hvordan tilpasser jeg mit farvetema og hvilke muligheder har jeg?

Det er ganske simpelt at ændre dette. Hvis i går ind under Indstillinger –> Online Booking –> Udseende, vil i finde et nyt felt:

Temafelt i Online Booking

Hvis man klikker på det grønne felt (der repræsenterer det aktuelle farvefelt i Online Booking), vil der komme en ny boks frem:

Muligheder for farvevalg i Terapeut Booking

Her vil altså komme forslag til temafarver frem. Som det ses, er alle disse farver af en mørkere nuance. Dette skyldes – som også beskrevet på billedet – at du med fordel kan vælge en mørkere farve. Med en for lys farve risikerer du, at din tekst på siden bliver svær at se. Du kan nemlig helt selv vælge din egen farve. Klik på den nederste aflange streg, der viser den aktuelle farve:

Farveblanding til Online Booking

Du vil her altså frit kunne blande din egen farve. Vælger vi en lilla farve, vil din Online Booking f.eks. komme til at se således ud:

Lilla farve i Online Booking

Hvis du vælger en farve og klikker ‘Gem indstillinger’, vil du hurtigt kunne tjekke, om ændringerne passer dig, ved at klikke på ‘Klik her for at se din Online Booking’-knappen:

Knap til at se din Online Booking

Her vil du hurtigt kunne se, hvordan dine ændringer ser ud fra klientens perspektiv.

Hvis du har gemt nogle ændringer, og fortryder, vil du hurtigt kunne vende tilbage til det originale farvetema, ved at vælge ‘Nulstil farvevalg’ under farven:

Nulstilling af farvetema

Det er altså super nemt både at ændre tema, tjekke sine indstillinger samt fortryde dem 🙂

Er der andet jeg kan gøre, for at personliggøre min bookingside?

Hvis du vil sikre dig, at du gør brug af alle de muligheder vi har med Online Booking (og Terapeut Booking generelt), så kig forbi vores hjælpecenter. Vi har (blandt meget andet!) flere hjælpesider dedikeret til netop Online Booking:

Oversigt over hjælpesider for Online Booking

Vi har f.eks. også detaljerede detaljerede guides til vores online betalingsløsning, EasyPay. Skynd jer ind og tjek dette ud, hvis i ikke allerede har gjort det. 🙂 Vi har forsøgt at samle og strukturere guides til alle funktioner og integrationer i Terapeut Booking. Hvis i har lyst til at se en gennemgang af de vigtigste funktioner i en samlet video, så vil jeg henvise til vores ‘Webinar on demand’. Her kan du også få hjælp til, at udnytte de vigtigste funktioner bedst muligt.

Hvis der er flere ting i savner at kunne ændre på bookingsiden, må i endelig fortsætte med at sende jeres ønsker til systemet vores vej. Vi værdsætter altid vores kunders feedback – det er helt klart jer, der bedst ved hvad i mangler i systemet. Hvis i derudover har yderligere spørgsmål, må i endelig skrive til os på [email protected].

Vores supportteam sidder klar til at hjælpe alle ugens dage! 😀

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close