Hvad er Stripe og er det sikkert?

Camilla Hahn
20-11-2017
2 minutters læsetid
laptop på træbord som viser easypay betalingsside

Hej alle sammen! ?

Jeg har modtaget flere henvendelser angående Stripe, og om det er sikkert at sende personoplysninger til Stripe. Jeg har derfor prøvet at give et overblik over Stripe, så du kan føle dig helt sikker, når du sender dine oplysninger af sted til dem.

  • EasyPay er et online-betalingssystem til dig, som ønsker nemt at modtage betaling for dine ydelser online. Læs mere om EasyPay her. Det vil sige at, dine klienter finder en ledig tid og betaler med det samme. Så skal du ikke tænke på at administrere betalinger fra dine klienter. Alt bliver registreret og bogført automatisk i Terapeut Booking. Klik her for at få et overblik over, hvordan EasyPay og fakturering spiller sammen i TB.
  • EasyPay er udviklet i samarbejde med Stripe.com, som en af verdens største udbydere af digitale betalingsløsninger. Stripe anvendes af mere end 100.000 firmaer i over 25 lande. Herunder bl.a. Facebook, Shopify, Pinterest og andre store internationale børsnoterede selskaber.

 

Artikel i Børsen om EasyPractice

 

På hvilken måde er Stripe sikkert?

Alle EasyPay brugere skal valideres af Stripe, før de kan fortsætte med udbetalingerne til brugerens bankkonto. Denne dokumentation skal være i form af et scan af pas eller kørekort. Af sikkerhedsmæssige årsager, kan dokumentationen ikke modtages via e-mail. Du vil derfor modtage en anmodning om at uploade en scan inde under “Indstillinger” –> “EasyPay”. Denne overførsel til Stripe vil ske via en krypteret forbindelse.

Hvert land har sine egne love, når det kommer til udbetaling til enkeltpersoner og virksomheder. Disse er typisk kendt som “Know Your Customer” (KYC) regler. Uanset land omfatter disse krav:

  • Indsamling af oplysninger om den enkelte person eller firma, der modtager en udbetaling.
  • Bekræfte at oplysningerne er korrekte.

Når du tilmelder dig en Stripe-konto bruger Stripe de oplysninger, du indtaster, til at bekræfte din identitet og website. Dette skyldes, at en del af Stripes ansvar til deres finansielle partnere indebærer, at verificere brugerens identitet og bekræfte virksomhedens legitimitet.
I nogle tilfælde kan der være behov for, at Stripe indsamler yderligere information fra brugeren blot til at sikre, at vi kan fortsætte med at udbetale penge til bankkontoen.

 

Computer med tegn der illustrerer sikker datahåndtering

 

Enhver, der er involveret i behandling, transmission eller opbevaring af kortdata, skal overholde betalingskortindustriens sikkerhedsstandard, PCI-standarden. Stripe er blevet revideret af en uafhængig PCI Qualified Security Assessor (QSA) og er certificeret som PCI Level 1 Service Provider, hvilket er det strengeste certificeringsniveau indenfor betalingsindustrien.

 

Jeg håber det har givet en bedre forståelse for, hvad Stripe er. Har du spørgsmål til EasyPay eller til systemet, så send mig en mail på maja@terapeutbooking.dk

Nysgerrig på mere?

Vi anbefaler også vores hjælpecenter. Her har vi samlet detaljerede guides til alle vores funktioner og integrationer i systemet. Du kan altså blandt andet finde gennemgange til vores app ‘Klippekort’, og læse om alle de forskellige muligheder du har deri. Man kan tage det fra begyndelsen af, med gennemgang af kalender, klienter, journaler, osv. Vi håber også at de mere ‘erfarne’ brugere af systemet, vil kunne drage nytte af hjælpecenteret. Det er nemlig også sat op i emner og så vidt muligt alfabetisk opsat (i gennemgangen af vores apps). Dette vil altså gøre, at man vil kunne søge målrettet efter det man søger.

Ha’ en rigtig god dag!

// Maja

 

Stripe og Terapeut Bookings logoer sammen

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close