Et simpelt faktureringssystem

Camilla Hahn
19-11-2018
1 minutters læsetid

Vi har udviklet et simpelt og nemt at sætte op faktureringssystem i Terapeut Booking som passer til alle temperamenter. 😉
Slip for selv at skulle skrive fakturaen i enten på computeren eller i hånden, lad os klare arbejdet for dig. Men bare tre enkle steps, kan du oprette en faktura til klienten og sende den som PDF fil direkte til klientens mail. Når du logger ind på din brugerkonto i Terapeut Booking, klikker du på:

  1. “Fakturaer” oppe i menuen.
  2. Klik på “Opret ny faktura”.
  3. Herefter kan du vælge, hvilken klient fakturaen skal oprettes ud fra og derefter tilføje en ydelse på ordrelinjer. 🙂

Systemet klarer selv alt relateret til moms og laver naturligvis en PDF som du sikkert og nemt kan sende til dine klienter.

Ønsker du at tilbyde dine klienter muligheden for at dele fakturaen op flere mindre betalinger, eksempelvis hvis du skal sælge en større pakke med produkter eller ydelser, så kan du sætte automatisk ratebetaling op via EasyPay. Så snart en klient har godkendt første rate betaling vil EasyPay automatisk blive sat op til at trække de resterende betalinger ud fra det interval, som du har tilføjet.
Tilbyder du forskellige abonnementer til dine klienter, vil du også sagtens kunne sætte systemet op til at automatisk trække betaling for abonnementet via ratebetalings appen.

Vi har også lavet en lille videoguide, som viser hvordan hele fakturamodulet fungerer. 👇
I videoen gennemgår jeg følgende muligheder:

  • Opret en ny faktura.
  • Godkend, marker som betalt og send faktura.
  • Opsæt ratebetaling.
  • Opdater standardindstillinger for en faktura.

 

Jeg håber denne guide har givet et bedre overblik over fakturamodulet. Skulle du have nogle spørgsmål til oprettelsen af en faktura eller andre spørgsmål til systemet, så er du meget velkommen til at skrive til mine kollegaer og mig for yderligere hjælp og vejledning på [email protected]. Vi sidder klar til at hjælpe. 😊

 

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close