Vær sikker på, at du ikke glemmer en besked i Sikre beskeder

Camilla Hahn
29-07-2019
3 minutters læsetid
Silhouet af person der kigger på smartphone foran solnedgang

Hvis du bruger vores Sikre beskeder-app, som gør det muligt at skrive frem og tilbage til dine klienter med en krypteret forbindelse, så har du måske prøvet engang i mellem, at du glemmer at svare på en besked. Det har jeg i hvert fald fået nogle e-mails om, kan være et problem ved brugen af Sikre Beskeder. Det har jeg taget videre fra supporten til udviklingen, som for nyligt er kommet med nogle løsninger, som skal være med til at afhjælpe dette problem.

Dette kunne selvfølgelig ikke lade sig gøre uden feedbacken fra vores skønne brugere, så tusind tak til jer, der har skrevet ind omkring dette, så vi har kunnet arbejde på det! Fortsæt endelig med den konstruktive feedback så vi kan sørge for, at i får det bedste system nogensinde 😀

Vi har også gjort sådan, at hvis du endnu ikke har læst beskeden, så kommer der en lille orange cirkel op ved klienten. Det sørger for, at du ved hvilken klient der har fået en ny besked. Naturligvis får du også en besked inde på din notifikations klokke så snart du får en besked.

Helt kort, så er “Sikre Beskeder” vores app til sikker, krypteret og GDPR overholdende kommunikation mellem din klient og dig. På grund af GDPR hensyn skal forbindelsen være krypteret hvis der skal indgå personfølsom data i beskederne der sendes frem og tilbage. Du kan finde den under “Apps” fanen inde på dit system.

Se alle vores apps og funktioner her.


Nu kan du markere Sikre beskeder som ulæste

  • Normalt når du får en ny besked fra en klient kommer der et lille ikon op ved klientens navn i klientmenuen, så du kan se, at du har en ny besked.
  • Når du går ind og læser beskeden forsvinder ikonet, og problemet her kan være, at du så måske glemmer at svare, hvis du ikke svarer med det samme, fordi der ikke længere er et ikon, som minder dig om beskeden.
  • Derfor kan du nu i stedet markere beskeden som ulæst efter du har læst den, hvis du vil vente med at svare beskeden til senere – så er du sikker på, at du husker at svare.
  • Når du klikker på “Marker besked som ulæst”, så kommer den orange prik nemlig frem igen, og indikerer at du stadig har en besked du skal huske at svare på.
  • Vupti! Så går klientens besked ikke i glemmeren længere, og du kan fremstå super professionel og troværdig.

Sikre beskeder med klient, marker besked som ulæst


Nu kan du sortere i dine klienter for at se dem med nyeste beskeder

  • Dette spiller også ind i, at du måske kan komme til at glemme, at svare på en besked: det kan være, at du glemmer hvilken klient, du sidst har skrevet sammen med.
  • Derfor kan du nu gå ind og sortere i dine klienter, for at se de klienter først, som senest har sendt dig en besked.
  • Den nye sortering gør sådan, at klienter med den nyeste besked inde i “Sikre Beskeder” kommer frem øverst, så du kan have et bedre overblik over dine klienter som du har dialoger med.

Klient sortering menu efter seneste beskeder

 


Ved at bruge disse funktioner sammen skulle du gerne kunne være sikker på, at du aldrig glemmer at svare en besked 😀

Hvis du har nogle spørgsmål til det, må du endelig skrive ind – så hjælper jeg dig videre! Du kan få fat i mig eller mine kolleger på [email protected].

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close