5 tips til en sikker genåbning af din klinik

Oliver
24-03-2021
4 minutters læsetid
Person der renser deres hånd med desinfektionsgel

I forlængelse af at flere og flere mennesker bliver vaccineret, åbner samfundet sig gradvist. Det betyder, at du snart kan åbne din klinik igen! Dette betyder dog ikke nødvendigvis, at alt går tilbage til det normale. Der vil stadig være anbefalinger at følge og forholdsregler at træffe. I dette blogindlæg giver vi vores bedste tip til, hvordan du kan bruge Terapeut Booking til at genåbne din klinik igen, mens du stadig følger de anbefalede retningslinjer.

1. Send gruppe-SMS / e-mail og fortæl dine kunder, at du åbner igen

Lad først dine kunder vide, at du har åbnet igen. Med Terapeut Booking er det muligt at sende en gruppe-SMS eller e-mail til alle dine registrerede klienter. I denne meddelelse kan du fortælle dine klienter nøjagtigt, hvornår du åbner igen. Benyt lejligheden til at informere alle dine klienter om de potentielle nye retningslinjer på din klinik.

Hvordan gør man dette?

Det er muligt at sende en gruppe-SMS eller e-mail fra “klient” -siden i dit system. Ved at klikke på “Ny gruppebesked” kan du vælge, hvilke klienter du vil sende beskeden til. Du kan vælge at vælge alle klienter, klienter med tags eller specifikke klienter. Når du har besluttet, hvilke klienter du vil sende en besked til, kan du enten sende en gruppe-SMS eller e-mail. Skriv din besked og inkluder alle de vigtige oplysninger, der er nødvendige. Mens gruppe Emails er gratis, koster et mindre gebyr at sende en gruppe-SMS.

Hvor i Terapeut Booking-systemet man kan afsende en gruppebesked

Her kan du læse vores ultimative guide til afsendelse af gruppe-e-mails!

2. Opdater dit samtykke til en sikker genåbning af din klinik

Vil du have, at alle dine kunder skal vise en negativ Covid-19-test, før din aftale finder sted? Skift samtykke-teksten gennem samtykke-appen, og sørg for, at dine kunder bliver informeret om dette, inden de bekræfter deres booking. Som vist på billedet nedenfor kan du medtage en lille tekst i bunden. Her kan du kræve accept af samtykke, når en klient bestiller en aftale. Dette gør det let og ligetil for dig og dine kunder at tage forholdsregler inden hvert møde!

Billede der viser samtykketekst fra klientens vinkel.

Send anmodning om samtykke

Du kan også vælge at sende en anmodning om samtykke direkte til den valgte klient, hvilket kan være en fordel, hvis du opdaterer din samtykketekst. Som med gruppebeskeder kan du klikke på “Vælg klienter” på klientsiden. Derefter vil du se et par muligheder, hvor du blandt andet kan vælge at sende en anmodning om samtykke. Kunden bliver derefter bedt om at læse den opdaterede samtykketekst og give sit samtykke igen.

3 og 4. Vær sikker med intervaller og bookinggrænse

Med intervaller kan du sørge for, at du har en begrænset mængde mennesker i klinikken hver dag. Hvis du ønsker at have færre aftaler hver dag, kan du øge det tidsinterval, hvor dine ledige tider skal vises. Dette giver dig også tid til at desinficere behandlingsrummet eller andre rum, inden din næste klient ankommer.

Billede der viser kalendere og de ledige tider deri

Du kan også reducere antallet af bookinger hver dag ved at vælge en reservationsgrænse. Med Terapeut Booking er det muligt automatisk at lukke online-reservationen, efter at et sæt bookinger er nået på en dag. Du ændrer både intervaller og bookinggrænse ved at gå til “Indstillinger” -> “Online booking” -> “Ledige tider.” Besøg vores hjælpecenter for at lære mere om Online Booking og de forskellige muligheder for at tilpasse din bookingside.

5. Hold afstand med videomøder

At have videomøder er ikke et banebrydende tip. Du har sandsynligvis brugt dette et par gange nu under pandemien. Vi ønskede dog stadig at kaste lys over denne ansøgning. Selvom vi forstår, at det er vigtigt at have fysiske møder med nogle klienter med hensyn til behandling, anbefaler vi at udnytte vores app til videomøder, når det er muligt! Dette hjælper med at reducere fysisk kontakt og giver dig mulighed for at hjælpe flere klienter hver dag på en mere sikker måde.

Antag, at du har aktiveret videomøder i Terapeut Booking. I så fald kan du sende en invitation til et videomøde med et enkelt klik, og din klient vil modtage en e-mail med linket og bekræftelse af aftalen.

Spørgsmål?

Dette var alle vores tip til, hvordan du kan bruge Terapeut Booking til en mere sikker genåbning af din klinik. Stol på vores system for at hjælpe dig med at beskytte dig og dine klienter. Hvis du har yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os på [email protected]Hvis du er blevet nysgerrig på Terapeut Booking og ønsker at prøve systemet af, kan du oprette en gratis bruger på 2 minutter via dette link.

Held og lykke med genåbningen

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close