Videomøder giver dig mulighed for at holde dine konsultationer online

Oliver
16-03-2020
2 minutters læsetid
Behandler der afholder et videomøde med sin klient

Denne blogpost har et formål, som er at vise jer præcist hvordan I sætter online videomøder op direkte gennem jeres Terapeut Booking system. Mange står i dag i en situation hvor man selv og klienten er nødsaget til at blive hjemme. Dette er en alvorlig udfordring for mange selvstændige terapeuter i Danmark og vi vil sikre os at hjælpe så godt vi kan inden for de midler vi har.

Derfor har vi nu skabt en app i vores “Apps” menu, som hedder Videomøder. Formålet er, at bidrage til, at sikre at du som terapeut kan tilbyde dine klienter en mulighed for at afholde konsultationer, uden at mødes fysisk. Det er nemt og hurtigt at sætte op, og tillader at du kan fortsætte din klinikdrift online.

Denne løsning vil kræve brug af eksterne platforme og vi har hjulpet så godt vi kan ved at anbefale Whereby og Google Meet. Jeg vil anbefale dig at starte med at se vores side der viser hvordan du sætter en Whereby konto op. Derefter, så kan du komme tilbage til denne side hvor jeg viser hvordan du så bruger Terapeut Booking i denne sammenhæng.

Med Terapeut Bookings videomøde app kan du derfor nemt sende en invitation til dine klienter om et videomøde. Du kan blot klikke på aftalen, og sende en invitation af sted med blot et par klik. Når du har sat videomøder appen op og forbundet den med din tredje parts videomøde app, så udfyldes der automatisk en invitation til klienten, hvor de så også får et link til at deltage i videomødet.


For at få det fulde ud af denne guide skal du sikre dig, at:

  1. Du har en konto hos os på Terapeut Booking. Du kan oprette en her.

  2. Du har en konto hos eksempelvis Whereby. Du kan oprette en her.


Når du har sikret dig de to punkter, så kan du gå til menuen Apps. Der kan du nemt sætte “Videomøder” op.

Aktivér app’en ved at gøre følgende.

  1. Log ind på system.terapeutbooking.dk.
  2. Klik på “Apps” i topmenuen
  3. Klik “Aktivér” ved app’en “Videomøder” under Essentielle apps.
  4. Følg herefter guiden på skærmen.

Når møder flyttes fra at være fysiske til at være online påvirker det arbejdsflow og interaktion. Dette er vi opmærksomme på og det vil være en omvæltning. I vores guide nedenfor viser jeg hvad man skal være opmærksom på når man sætter appen op. Husk, at se en længere mere detaljeret video hvis du har brug for det. Vi tilbyder at du kan integrere til alle tredje parts videomøde apps hvor der tildeles et møde link. Derfor kan du helt selv vælge, hvilken løsning der passer bedst til dine og dine klienters behov.

I videoen viser vi:

  1. Hvordan sættes appen op.
  2. Book den første aftale til videomøde.
  3. Smarte smutveje til at sikre en god start.

Har du brug for hjælp?

Som altid så sidder vores søde og kompetente kundeservice team klar på mail til at hjælpe med eventuelle spørgsmål omkring videomøder appen og meget mere. Du kan kontakte os på mail [email protected], og så sidder vi klar til at hjælpe.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close