Seneste spændende nyheder fra Terapeut Booking!

Oliver
15-12-2021
4 minutters læsetid
Figur der går op ad trapper

I løbet af det sidste kvartal i 2021 har Terapeut Booking forsøgt at gøre systemet endnu bedre at benytte. En let administration for klinikker og terapeuter i Danmark er en stor mærkesag for os. Og vi forsøger at lade udviklingen afspejle dette så godt som overhovedet muligt.

 

Vi er derfor meget stolte af vores seneste tilføjelser til Terapeut Booking. Her har vi kigget på hvordan vi kan løse ønsket om kassesystemer og samspillet mellem faktura i Terapeut Booking og betaling i klinikken. Derfor har vi integreret med to nye POS-systemer. Udover det har vi kigget på forbedring af navigering og optimering af arbejdsgange. Og selvfølgelig har vi igen set på forbedringer til sikkerheden på platformen.

Læs med nedenfor for at få en uddybning af disse tiltag.

 

# 1: Introduktion til kassesystemer

 

Feedback og ønsker som er gået igennem vores kundeservice over en længere periode, er ønsket om at have mulighed for at tilknytte Terapeut Booking med et kassesystem. Dette er specielt relevant for klinikker og terapeuter som tager imod betaling direkte i klinikken. Vi er derfor rigtig glade og stolte over at have både Ditbetalingssystem og Zettle som færdige integrationer i Terapeut Booking.

 

Min kollega Trine har lavet en guide til begge systemer, som kan ses på vores blog. Se fx den til Dit betalingssystem med det samme.

ditbetalingssystem opsætning

 

POS-systemer er et godt alternativ til online betalingsløsninger, men det kan endda også være et supplement til klinikken og lade klienten vælge selv.

 

# 2: Forbedret navigering i systemet

 

De sidste måneder af 2021 valgte vi, at lægge energi på at gøre navigationen bedre i systemet. Dette er noget vi gerne vil forbedre yderligere på længere sigt. Vi har derfor tilføjet en “lille” ekstra kalender til din kalender oversigt. 

 

Denne finder du ved at klikke på den lille pil der peger nedad ud fra datointervallet i kalenderen. Du kan derfor nemt navigere flere uger og måneder frem i kalenderne uden at skulle klikke en masse gange i din ugevisning. Det var vidst på tide det kom på plads. 

 

kalender til nemmere navigering

 

Yderligere har vi tilføjet en direkte knap til klientens journal via aftale kortet i kalenderen. Du kan nu kommer til klientens journal med 2 klik fra kalenderen i stedet for 4! 

 

Vi glæder os til at fortsætte med at forbedre navigationen i Terapeut Booking og forkorte arbejdsveje hvor det er muligt.

 

# 3: Internationale adresser, telefonnumre og valuta

 

Flere og flere modtager klienter i klinikken eller online, der bor i andre lande end i Danmark. Derfor har vi gjort det muligt, at man nu kan tilføje udenlandske personoplysninger til sine klienter. Det betyder, at SMS-påmindelsen sendes til udlandske telefonnumre og postnummeret kan indeholde mere end de 4 cifre, som vi kender det i Danmark.

 

tilføj internationale telefonnumre til klienter

 

Desuden har der også været et stort ønske om at få muligheden for at fakturere eventuelle udenlandske klienter i en valuta de kender. Derfor kan man nu skræddersy valutaen på faktura hvis man kommer ud for, at klienten vil betale i Euro eller svenske kroner.

 

# 4: Øget sikkerhed

 

Sikkerhed har endnu engang været på dagsordenen inde hos os. Først har vi udbygget indstillings-siden med et modul, som vi kalder for “Sikkerhed”. Denne side giver dig et komplet overblik over din kontoaktivitet. Du kan se hvilke enheder der er logget ind og hvorfra de er logget ind. Du kan yderligere indstille, at systemet automatisk skal logge dig ud hvis du har været inaktiv i en længere periode. Periodens varighed bestemmer du.

 

automatisk logud

 

Ud over dette, har vi også forbedre sikkerheden på journalen. Her har vi forbedret vores automatiske “gem” af journalen mens man skriver i den. Dette er især nyttigt hvis man skriver længere journaler.

 

# 5: “Under overfladen”

 

Udover alt det som du oplever direkte i Terapeut Booking imens du bruger det bliver der arbejdet rigtig meget “bag kulissen”. Dette handler specielt om at fjerne systemfejl når de opstår løbende. Det handler også om at sikrer vi løbende tester en masse funktioner, så vi finder fejlene før du gør 🙂

 

Terapeut Booking har også eksisteret tæt på 10 år efterhånden og det betyder vi løbende omskriver den tekniske infrastruktur vi har haft længe og som kunne trænge til en opdatering. Detaljerne herom vil jeg ikke kede dig med, men når vi omskriver og optimere “gammel kode” forbedre vi præstationen i systemet og gør det mere sikkert og bæredygtigt at anvende.

 

Jeg tænker jeg vil slutte min e-mail her. Tak fordi du ville læse med!

Vi glæder os til 2022!

 

God jul og godt nytår 🙂

 

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close