Bliv automatisk logget ud af din konto

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

For at være helt sikker på at ingen andre har adgang til din konto, hvor du opbevarer journaler og andre fortrolige oplysninger, er det vigtigt at du automatisk logges ud fra din konto efter brug. Samtidig skal det gerne være hurtigt og enkelt at logge ind på kontoen. Derfor har vi hos Terapeut Booking nu gjort det muligt at tilpasse det automatiske logud, så det kan gøres helt på dine egne præmisser. Som standard logges du ud fra din konto efter 24 timer. Dette kan du nemt ændre på senere. Jo kortere tidsinterval, jo sikrere kan du være på at ingen anden kan tilgå din konto.

  • Automatisk logud efter inaktivitet for øget sikkerhed
  • Bestem dit eget tidsinterval
  • Automatisk logud efter et selvvalgt antal timer eller minutter.

Har du spørgsmål til dette? Eller ønsker du input ift. hvilket tidsinterval, der er bedst? Så skriv rigtig gerne til os på [email protected] 

Beskyt fortrolig data med automatisk logud

Idet nogle har journaler, billeder og personfølsomme data opbevaret i sit Terapeut Booking system, har vi gjort det muligt at øge sikkerheden på din konto. Med denne funktion logges du automatisk ud, når du er færdig med at bruge systemet. Du bestemmer selv hvornår den automatisk logud skal ske alt efter dine præferencer. Det kan være at du deler arbejdsrum med andre behandlere og derfor har brug for høj sikkerhed, eller at du arbejder i egen klinik og derfor ikke har lyst til at logge ind så ofte. Lige meget hvordan dit krav til sikkerhed er, så har vi din ryg. Hvis du har brug for ekstra sikkerhed på din konto, så kan du aktivere to-faktor sikkerhed på Terapeut Booking i dag!

Laptop og vase på bord med Terapeut Booking systemet åbent

Vælg selv hvornår du bliver logget ud

Som standard logges du ud fra din konto efter 24 timer. Dette er let at ændre, og gøres inde under "Indstillinger" -> "Din profil". Her vælger du, om du vil logges automatisk ud efter nogle timer eller bare efter nogle minutter. Alt efter din arbejdssituation kan forskellige tidsintervaller give bedre mening. Som udgangspunkt er kortere tidsinterval sikrere for din konto. Vi har hos Terapeut Booking fokus på din datasikkerhed, og du opbevarer alt din data krypteret når du ikke har siden åben. Din databehandling har aldrig været sikrere. Ingen bøvl med GDPR og hacking-angreb når du har Terapeut Booking.

Urskive af mekanisk armbåndsur fra Grand Seiko

Kom igang med det samme!

 

Har du nogle overvejelser om, hvordan man kan udnytte funktionen bedst? Registrer dig og få en gratis konto hos os med det samme, og prøv funktionen helt uden omkostninger, eller skriv til os hos os på [email protected], så kan vi hjælpe dig videre. Vi ser frem til at høre fra dig! 

Skrivebord i træ med laptop, mapper og bøger på

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close