Hold øje med trafikken til din online bookingside med Google Analytics

For nogle år siden i 2017, lavede vi her på siden en guide til, hvordan du kommer igang med at bruge Google Analytics sammen med Terapeut Booking. Det er jo dog efterhånden noget tid siden, og den garvede Terapeut Booking bruger har måske også lagt mærke til, at systemet har undergået en del forandringer siden 2017. Vi lægger faktisk en dyd i at være i konstant udvikling, og derfor kan det også virkelig ses i tidligere videoer, at systemet ser helt anderledes ud nu i 2020, end det gjorde i f.eks. 2017.

 

Derfor kommer her en opdateret version af vores guide til Google Analytics, så det er nemmere for dig at følge med i systemet, som det ser ud nu, ift. hvis du kigger på de gamle guide, hvor systemet ser en del forskelligt ud fra nu.


Med Google Analytics’ integration til Terapeut Booking bliver det muligt for dig som behandler, at holde øje med trafikken på din hjemmesider. Vi kalder det at ‘tracke’ din online bookingside, og det betyder altså at du bl.a kan se, hvor mange aktive brugere der er på din side lige nu, se hændelser på siden indenfor det sidste stykke tid såsom bookinger, samt se hvor trafikken kommer fra.

I videoen viser jeg, hvordan du sætter integrationen op, og giver et overblik over Google Analytics siden, samt hvordan du ser aktive brugere på din online bookingside, og får et overblik over hændelser på siden. Du kan dog derudover også bruge Google Analytics til at se:

  • Når der bliver betalt for en booking, og se værdien i kroner.
  • Når der bliver foretaget en ny tilmeldelse til event.
  • Når der bliver betalt for tilmelding til event.
  • Når en klient logger ind med Klient Login.

 

 


Og så skulle du gerne være klar til at bruge Google Analytics! Hvis du har nogle spørgsmål til det, må du endelig skrive til mig eller mine kollegaer på kontakt@terapeutbooking.dk, så hjælper vi dig videre! 😀

Af Johanne Volkmann

Opret dig gratis på Terapeut Booking

Terapeut Booking klarer online bookings, SMS-påmindelser, journal og meget mere!

lock 100% krypteret kommunikation via SSL (RapidSSL)