Den ultimative guide til Online kursus appen

Camilla Hahn
17-06-2021
3 minutters læsetid

Hej med jer!

Så er det blevet tid til endnu et blogpost. Denne gang kommer det til at handle om vores app Online kurser. Mange af jer har efterspurgt om det ikke ville være muligt at udarbejde en mere udførlig guide til hvordan netop online kursus appen ser ud både for jer og jeres brugere.
Derfor har jeg valgt at udarbejde den ultimative guide til netop online kursus, hvor du som bruger kan få en introduktion til hvordan du både sætter appen op, men også en introduktion til hvordan selve appen vil se ud for dine klienter. Inden du selv går i gang med at benytte dig af appen.

Så følg med her og start med appen allerede i dag!

Online kurser er en af vores helt nye og super smarte apps, som gør det muligt for dig tilbyde online kurser til dine klienter. Med online kursus appen, får du muligheden for at tilbyde dine klienter et online kursus, som du enten kan give dem adgang til manuelt, eller de kan købe adgang til kurset.
Det her er netop smart, fordi at du kan tilbyde dine klienter et online kursus, og derved kan de tilgå dit online kursus, lige meget hvor de befinder sig henne i verden.

 

Guide

  1. For at aktivere app’en, skal du gå til menuen “Apps” -> “Online Kurser” og trykke Aktiver.

Introside til Online kurser

2. Så snart du har aktiveret appen, kan du gå til fanen online kursus, hvor du vil have en oversigt over alle de kursuser du opretter i systemet

Overblik over Online kurser i Terapeut Booking

Her ses mine test kursuser – som jeg har udarbejdet for netop denne guide til dig.

3. Så snart du vælger “opret nyt online kursus” får du muligheden for at vælge et navn til netop dit kursus, som vist på billedet.

Oprettelse af Online kursus i Terapeut Booking

 

4. Så snart du har givet dit kursus et navn, vil du komme til siden for kurset:

Side hvor alle dine Online kurser vil fremgå i Terapeut Booking

 

5. Herefter, skal du gå til “rediger online kursus” for at udarbejde selve kurset for dine klienter. Når du går ind og vil oprette en side for dit online kursus får du valgmuligheden for at sætte det op som du ønsker. Dette kan være både, tekst, billeder og videoer ind. Samtidig kan du også vedhæfte filer, hvis du har behov for at dine klienter skal læse et dokument du har udarbejdet, eller et dokument der skal udfyldes og sendes retur til dig.

Indstillinger for enkelt Online kursus i Terapeut Booking

 

6. Når selve dit online kursus er blevet oprettet og er klart til at blive tilbudt dine klienter. Så er det her du kan gå til indstillinger for aftalen og sætter en pris for selve dit kursus til dine klienter.
Du kan også herinde skrive hele din beskrivelse for selve dit online kursus. Så når dine klienter vil booke sig ind på dit online kursus starter de ud med at få beskrivelsen af dit kursus.

Side hvor Online kursus kan designes i Terapeut Booking

 

7. Her ses et eksempel på hvordan dit online kursus vil kunne se ud når du har oprettet din første side. Her har jeg valgt at vedhæfte en fil som er en tjekliste over hvad der skal bruges, til netop dette online kursus til din klient

Præsentataion af Online kursus i Terapeut Booking

Når det kommer til selve betaling af Online kurser for dine klienter. Så er det en rigtig god ide at benytte sig af vores app “EasyPay” da denne app gør at dine klienter kan betale med det samme når de skal ind og have adgang til dit online kursus.
Når du har færdigoprettet dit kursus, vil det fremgår af din oversigt under “online kursus” fanen på din profil. 

 

For at give et lidt bedre overblik, har jeg udarbejdet to videoguides oveni denne skriftlige guide til dig.

Så se med her og lær meget mere om vores app online kursus

Her nedenfor vil du kunne se en kort videogennemgang af selve appen Online kurser:

 

Denne videoguide viser en kort videogennemgang af selve appen Online kurser set fra din klients side af:

 

Det er kun fantasien der sætter grænser, da du har et hav af muligheder for at sætte dit kursus op til lige netop dine behov og ønsker. Hvis du har brug for flere informationer, så vil vi lede dig i retning af vores hjælpecenter. Her finder du strukturerede guides til Terapeut Bookings forskellige funktioner og apps. Både de helt grundlæggende funktioner, og gennemgange af apps som Online kurser og Klippekort.

Hvis du har yderligere spørgsmål,  så skriv endelig til [email protected] så sidder vi klar til at hjælpe dig !

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close