Online bookingsystem til kraniosakralterapeuter

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Som kraniosakral terapeut har du et stort ansvar overfor dine klienter. De kommer til dig for at få den bedst mulige behandling, og det kræver en finger på pulsen og en finger i jorden. Men det er nemt at få overblikket til at glippe når der er meget at holde styr på. Derfor skal du bare lade Terapeut Booking tage sig af alt det administrative. Vi har udviklet det perfekte bookingsystem til dig som kraniosakralterapeut. Vi har din ryg fra A til Å, om det så måtte være med online bookinger, patientjournaler, spørgeskemaer eller noget helt andet. Naturligvis helt 100% GDPR sikkert. Så kan du fokusere på at hjælpe dine klienter bedst muligt. Udover at booking er nemt for klienten, har du som praktiserende også en lang række fordele i klinikken. Kort fortalt, så giver Terapeut Booking systemet dig mere tid i hverdagen som du kan bruge på dine klienter.

Triangle
Gør onlinebooking overskueligt

Gør onlinebooking overskueligt

Vi hjælper dig i gang med din online booking platform så du ikke skal løfte en finger for at få nye aftaler i kalenderen. Med en skræddersyet platform fra Terapeut Booking får du kun de funktioner som du vælger fra vores eget app katalog. På den måde ender du ikke med fyrretyve apps og funktioner du alligevel ikke bruger. Prøv Terapeut Booking gratis og se hvorfor at over 370000 terapeuter og klinikker stoler på vores system til at drive deres forretning.

Triangle

Nem oprettelse og sikker betaling

Din forretning afhænger af tilfredse klienter der vender igen. Derfor er det første møde mellem din klient og dig altafgørende for om de vælger dig som terapeut. Derfor er det godt at komme på forkant med et professionelt booking system som de nemt kan finde rundt i. Onlinebookingen tillader dine potentielle klienter med et par klik at finde en tid i din kalender, booke tiden og betale. Alt sammen i samme hug. Ved hjælp af betalingsløsningen EasyPay styrer du selv, hvornår dine klienter skal betale. Du kan vælge, om de kan eller skal betale, når de booker aftalen, eller om du blot vil sende dem en faktura efter behandlingen. Du kan endda også reservere beløbet på deres kort til behandlingen er udført.

  • Sikker betaling af faktura, der bliver sendt via mail som en vedhæftet fil
  • Nem online tidsbestilling, der sparer både klienten og dig tid
  • EasyPay – automatiseret fakturering efter din ønskede betalingsstruktur
  • Påmindelse på SMS dagen før aftalen
Bærbar computer på skrivebord
Triangle
Triangle

Terapeut Booking har reddet min terapeutiske praksis fra administrationens nådeløse mareridt. Med nem og intuitiv håndtering af online booking, fakturering og overblik over tidsbestillinger og journaler – føles det professionelt uden det store besvær. Jeg er ovenud tilfreds med Terapeut Booking og vil anbefale det til enhver.


Portrætfoto af kvinde
KRESTEN KAY
Psykoterapeut MPF
www.krestenkay.dk

Kom igennem papirarbejdet med overskud

Med et online bookingsystem er det nemmere for både dig og klienten at danne overblik over aftaler, online betaling og klientjournaler. Det er i alles interesse, at det hele foregår så gnidningsfrit og hurtigt som muligt, så hverdagen kan fortsætte med de opgaver, man meget bedre kan lide. Vi har sørget for at mange af dine arbejdsprocesser kan automatiseres og optimeres så du bruger mindst mulig tid på det. Eksempelvis kan du i dine patientjournaler oprette skabeloner med skemaer som du udfylder for dine klienter. På den måde får du skrevet journal på nul komma fem. Det er også super nemt at lave kampagner ved hjælp af enten klippekort eller rabatkoder. Terapeut Booking kan skræddersys til præcis din klinik.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close