Online bookingsystem til kraniosakralterapeuter

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Hos Terapeut Booking har vi lavet et brugervenligt bookingsystem til kraniosakralterapeuter, der hjælper dig med at holde styr på fakturaer og journaler, så der kan fokuseres på at hjælpe klienten bedst muligt. Udover at booking er nemt for klienten, har du som praktiserende også en lang række fordel.

Triangle

Gør onlinebooking overskueligt

  • Nem navigering i klientens journal i forbindelse med rettelser og tilføjelser
  • Mulighed for at holde statistik over din forretning
  • Integrér onlinebooking direkte på din hjemmeside
  • Simpel udsendelse af fakturaer til klientens mail
  • Mere struktur i hverdagen – opret flere kalendere og navngiv dem efter eget ønske
Triangle

Nem oprettelse og sikker betaling

Din kliniks succes afhænger af dine klienters tilfredshed. Det første møde mellem dig og klienten er ofte afgørende for, om personen vælger dig som behandler, så det er vigtigt at give et godt indtryk, når folk vil booke tid hos dig. Med onlinebooking kan dine potentielle klienter med ganske få klik selv finde tid i din kalender, booke sig ind, og betale direkte. Med EasyPay styrer du selv, hvornår dine klienter skal betale. Du kan vælge, om de kan eller skal betale, når de booker aftalen, eller om du blot vil sende dem en faktura efter behandlingen. Du kan endda også reservere beløbet på deres kort til behandlingen er udført.

  • Sikker betaling af faktura, der bliver sendt via mail som en vedhæftet fil
  • Nem online tidsbestilling, der sparer både klienten og dig tid
  • EasyPay – automatiseret fakturering efter din ønskede betalingsstruktur
  • Påmindelse på SMS dagen før aftalen
Triangle
Triangle

Jeg er virkelig godt tilfreds med bookingsystemet. Det er enkelt og let at finde ud af. Så snart kunderne har booket tid, får jeg en mail og bookingen vises i kalenderen på min iPhone. Og jeg kan selv flytte, slette og oprette nye aftaler – hurtigt og nemt. Det er let for både mine kunder og for mig. Når jeg har brug for hjælp, får jeg meget hurtigt svar tilbage fra Terapeutbookings kundeservice. Så stor ros til Terapeutbooking for et velfungerende system og god service :-)))


Janne Andersen
Hypnotisør og hypnoterapeut
www.amazing-mind.dk

Kom igennem papirarbejdet med overskud

Med et online bookingsystem er det nemmere for både dig og klienten at danne overblik over aftaler, betaling og klientjournaler. Det er i alles interesse, at det hele foregår så gnidningsfrit og hurtigt som muligt, så hverdagen kan fortsætte med de opgaver, man meget bedre kan lide.