Online bookingsystem til kraniosakralterapeuter

Hos Terapeut Booking har vi lavet et brugervenligt bookingsystem til kraniosakralterapeuter, der hjælper dig med at holde styr på fakturaer og journaler, så der kan fokuseres på at hjælpe klienten bedst muligt. Udover at booking er nemt for klienten, har du som praktiserende også en lang række fordel.

Gør onlinebooking overskueligt
  • Nem navigering i klientens journal i forbindelse med rettelser og tilføjelser
  • Mulighed for at holde statistik over din forretning
  • Integrér onlinebooking direkte på din hjemmeside
  • Simpel udsendelse af fakturaer til klientens mail
  • Mere struktur i hverdagen – opret flere kalendere og navngiv dem efter eget ønske
macbook
Nem oprettelse og sikker betaling

Din kliniks succes afhænger af dine klienters tilfredshed. Det første møde mellem dig og klienten er ofte afgørende for, om personen vælger dig som behandler, så det er vigtigt at give et godt indtryk, når folk vil booke tid hos dig. Med onlinebooking kan dine potentielle klienter med ganske få klik selv finde tid i din kalender, booke sig ind, og betale direkte. Med EasyPay styrer du selv, hvornår dine klienter skal betale. Du kan vælge, om de kan eller skal betale, når de booker aftalen, eller om du blot vil sende dem en faktura efter behandlingen. Du kan endda også reservere beløbet på deres kort til behandlingen er udført.

  • Sikker betaling af faktura, der bliver sendt via mail som en vedhæftet fil
  • Nem online tidsbestilling, der sparer både klienten og dig tid
  • EasyPay – automatiseret fakturering efter din ønskede betalingsstruktur
  • Påmindelse på SMS dagen før aftalen
Kom igennem papirarbejdet med overskud

Med et online bookingsystem er det nemmere for både dig og klienten at danne overblik over aftaler, betaling og klientjournaler. Det er i alles interesse, at det hele foregår så gnidningsfrit og hurtigt som muligt, så hverdagen kan fortsætte med de opgaver, man meget bedre kan lide.

quotation mark

Jeg har nu benyttet Terapeut Booking i godt et år, og det er et fantastisk værktøj for mig, når jeg skal holde styr på min forretning. Med Terapeut Booking har jeg fået et værktøj, der er virkelig let at lære at bruge, samtidig med at det hjælper mig med at holde styr på aftaler, fakturaer og klienter. Jeg kan kun anbefale dig at prøve Terapeut Booking.

HENRIK LAUGAARD JENSEN

Eksistentiel Psykoterapeut/MPF & Coach
www.psykoterapi-roskilde.dk

Opret dig gratis på Terapeut Booking

Terapeut Booking klarer online bookings, SMS-påmindelser, journal og meget mere!

lock 100% krypteret kommunikation via SSL (RapidSSL)