Lav dine egne spørgeskemaer og undersøgelser

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Har du brug for mere dybdegående oplysninger om dine klienter inden jeres første møde? Eller vil du vide hvor tilfredse de er med deres behandling efter din session? Med spørgeskema-appen kan du indsamle de svar, du har brug for fra dine klienter, enten manuelt eller automatisk. Svarmulighederne er skræddersyet til dine behov, så du kan være sikker på, at du får svar på det, du leder efter.

 

Appen giver dig mulighed for at:

  • Oprette og tilpasse dine egne spørgeskemaer, så de passer med de oplysninger, du har brug for.
  • Samle alle svar på en enkel og nem måde – helt digitalt.
  • Vælg, om du vil sende spørgeskemaer manuelt til en klient eller automatisk til en bestemt gruppe

 

Tilpas svarmulighederne så de passer til dit behov

Afhængig af hvilke informationer du har brug for, er du nødt til at kunne indsamle forskellige svar fra dine kunder. Med Spørgeskemaer-appen kan du vælge hvilken form svarmulighederne skal have. Vælg mellem et længere eller kortere svar, flere valgmuligheder, som dine kunder kan krydse af, eller svar i form af et tal eller en dato. Svarene finder du under dine klienters profiler. 

Vælg hvornår og til hvem spørgeskemaet skal sendes

Måske er du lige begyndt at tilbyde en ny ydelse, som du gerne vil have feedback på? Så ville det være rigtig smart at kunne sende et spørgeskema ud til den gruppe af klienter, som testede din ydelse. Med Spørgeskemaer kan du vælge at sende spørgeskemaer og undersøgelser til dine kunder før eller efter en session. Du kan endda sende automatiske spørgeskemaer ud baseret på hvilken ydelse, kalender eller gruppe af klienter der er relevant, eller vælge at sende et spørgeskema manuelt ud til en specifik klient. 

Rediger løbende

Ved at gå ind under Indstillinger -> Spørgeskemaer, kan du altid redigere dine færdige spørgeskemaer løbende, både hvad angår spørgsmål, samt til hvem og hvornår de sendes ud. Du kan endda vælge at afbryde afsendelsen af et skema til en klient, hvis du fortryder afsendelsen. På den måde behøver du aldrig at bekymre dig om at lave noget forkert i spørgeskemaet, når du først opretter det. 

Kom igang med at lave dine egne spørgeskemaer!

Hvis du ikke allerede har en konto hos Terapeut Booking kan du skaffe dig en her, og begynde at oprette dine egne spørgeskemaer med det samme! 

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close