Flyt fokusset til hypnose behandlingen med onlinebooking

Hypnose har mange formål, men det primære er at agere som behandlingsform til dem, der har brug for det. At være i stand til at udføre en hypnosesession kræver koncentration og et ubetinget fokus på klienten, og derfor skal du som praktiserende have tid og plads til at fokusere på den del af arbejdet. Vi hos Terapeut Booking har udviklet et bookingsystem, der forenkler din kliniks administrative processer

Funktionerne som hjælper dig med overblikket
  • Journaler – nem navigering i klientens journal i forbindelse med rettelser og tilføjelser
  • Fakturering – det er nemt og enkelt at sende en faktura via mail, vedhæftet som fil
  • Statistik – før statistik over din forretning
  • Overblik – med mulighed for oprettelse af flere kalendere, som kan navngives efter eget ønske, er det nemt at holde struktur i sin hverdag
  • Gør bookingsystemet til en integreret del af din hjemmeside gennem iframe
macbook
Nem adgang til din kalender

Onlinebooking betyder i bund og grund, at dine klienter selv booker sig ind i din kalender, og betaler online. De kan se, hvornår du er ledig og derefter vælge deres foretrukne tidspunkt. Du får naturligvis en notifikation, når der oprettes nye aftaler, så du hele tiden kan holde dig opdateret på dine bestillinger.

  • SMS-påmindelse kl. 12 dagen før en tid
  • Sikker og nem modtagelse og betaling af faktura
  • Vælg selv din ønskede betalingsstruktur med betalingsmodulet EasyPay
  • Mulighed for at oprette klippekort
  • Online tidsbestilling
Udvikl din klinik

Med forenklede administrative processer kan du fokusere på den vigtige del af dit arbejde; hypnosen. Onlinebooking sikrer, at du kan holde styr på alle din kliniks vigtige dokumenter, så du kan finde tid til at optimere dine arbejdsprocesser relevante til dine kompetencer og give en mere uddybende behandling til dine klienter.

quotation mark

Terapeutbooking er genialt og jeg anbefaler det til alle mine kursister, som jeg hjælper med at bygge deres rådgiver forretning op. Om du er psykolog, psykoterapeut, healer eller rådgiver. Alle der sælger timer med viden og rådgivning kan spare timevis af administration hver måned ved at bruge terapeutbooking. Det er klart det bedste system på markedet, nemt, overskueligt og hurtigt at komme i gang med. Mine varmeste anbefalinger herfra.

Maj Wismann

Forretningsudvikler og mentor
http://onlinebiz.dk

Opret dig gratis på Terapeut Booking

Terapeut Booking klarer online bookings, SMS-påmindelser, journal og meget mere!

lock 100% krypteret kommunikation via SSL (RapidSSL)