Hypnotisørens nye klinik platform med online booking

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Hypnose har mange formål, men det primære er at agere som behandlingsform til dem, der har brug for det. Som hypnotisør har du ansvar for dine klienters velvære, og derfor er det vigtigt at du er i øjeblikket. Det kan være svært, hvis dit hoved er tynget med administrative opgaver og papirarbejde. For at være i stand til at udføre en succesfuld hypnosesession kræver det koncentration og et ubetinget fokus på klienten, og derfor skal du som praktiserende have tid og plads til at fokusere på den del af arbejdet. Vi hos Terapeut Booking har udviklet et bookingsystem, der forenkler din kliniks administrative processer. Fra A til Å har vi din ryg, hvad end det gælder en online booking side, en smart online betalingsløsning eller automatisk udsendelse af fakturaer. Alt det, som du sidder med af papirarbejde kan du til fordel håndtere automatisk med Terapeut Booking.

Triangle
Funktionerne som hjælper dig med overblikket

Funktionerne som hjælper dig med overblikket

Vi har sørget for at inkludere alle de funktioner som du kunne have brug for i din klinik. Vi har håndteret det sådan, at du starter med et basalt system, og så kan du i vores eget app katalog vælge, hvad du vil have af funktioner. På den måde skræddersyer vi din platform for dig, så du kun har de funktioner du har brug for.

  • Journaler – Naviger nemt i klientens journal og ret og tilføj som du ønsker. Du kan også uploade alle filtyper så de ligger sikkert i skyen
  • Fakturering – Vi gør det nemt og enkelt at sende fakturaer via mail. Krypteret fra skærm til skærm
  • Statistik – Få et statistisk overblik med intuitive grafer
  • Overblik – med mulighed for oprettelse af flere kalendere, som kan navngives efter eget ønske, er det nemt at holde struktur i sin hverdag
  • Gør bookingsystemet til en integreret del af din hjemmeside gennem iFrame
Triangle

Nem adgang til din kalender

Onlinebooking betyder i bund og grund, at dine klienter selv booker sig ind i din kalender, og betaler online. De kan se, hvornår du er ledig og derefter vælge deres foretrukne tidspunkt. Du får naturligvis en notifikation, når der oprettes nye aftaler, så du hele tiden kan holde dig opdateret på dine bestillinger.

Bærbar computer på et skrivebord med glas vand ved siden af
Triangle
Triangle

Jeg har nu benyttet Terapeut Booking i godt et år, og det er et fantastisk værktøj for mig, når jeg skal holde styr på min forretning. Med Terapeut Booking har jeg fået et værktøj, der er virkelig let at lære at bruge, samtidig med at det hjælper mig med at holde styr på aftaler, fakturaer og klienter. Jeg kan kun anbefale dig at prøve Terapeut Booking.


Portrætfoto af kvinde
HENRIK LAUGAARD JENSEN
Eksistentiel Psykoterapeut/MPF & Coach
www.psykoterapi-roskilde.dk

Udvikl din klinik

Terapeut Booking kan opgradere din klinik og gøre din arbedjsdag nemmere. Med forenklede administrative processer kan du fokusere på den vigtige del af dit arbejde; hypnose terapi. Vi sikrer, at der er styr på alt det administrative fra patientjournaler til fakturaer til betalinger. Det giver dig frirum i din arbejdsdag så du kan optimere dine arbejdsprocesser relevante til dine kompetencer og give en mere uddybende behandling til dine klienter. Ganske enkelt, så kan du forbedre og udvikle din klinik. Det hjælper både dine klienter og dig, da det giver dig mere tid i din dagligdag, og det lader dine klienter håndtere alting hjemmefra. Så kan de blot møde op og få en super god behandling i et trygt miljø hos dig. Det bedste af det hele? Du kan komme gratis i gang med at bruge Terapeut Booking ved at oprette en gratis konto med fuld adgang.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close