Coachens bookingsystem med statistik og nem onlinebetaling

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Som coach gælder det om at nå klientens mål gennem den indgående samtale. Med onlinebooking fra Terapeut Booking  bruger du mindre tid på papirarbejdet og de administrative processer, så du kan fokusere på at optimere oplevelsen for din klienter og hjælpe dem til at komme i mål. Det er super vigtigt, at du kan give din klient et godt overblik over, hvordan de laver fremskridt i hvad end, de ønsker at blive bedre til. Det er dog svært at give, hvis du selv svømmer mod strømmen af de admnistrative opgaver som det kræver at køre en forretning. I Terapeut Booking har vi heldigvis gjort det super nemt for dig at varetage alle disse opgaver. Du kan blandt andet nyde godt af automatisk fakturering, sikker online betaling og fuldkomment GDPR-sikre klientjournaler. Kom i gang med Terapeut Booking allerede i dag ved at oprette en gratis konto.

Triangle
Administrationssystem bygget til coaches

Administrationssystem bygget til coaches

Med det administrative på plads får du overskud, overblik og mindre arbejde på din tallerken. Med mere tid til andre arbejdsopgaver, kan du dykke endnu mere ned i klienternes journaler og give dem de bedste råd og dem bedste vejledning. Det er derfor, at Terapeut Booking er skabt til præcis dig. Med en gratis konto på Terapeut Booking kan du kigge dig rundt på platformen, og se alle de funktioner vi kan tilbyde dig som coach.

Triangle

Et system til både din klient og dig

Ligesom onlinebooking kommer dig til gode som coach, kommer det også dine klienter til gode. Med et online bookingsystem kan de selv finde ledige tider i din kalender, booke sig ind og betale direkte. Både du og dine potentielle klienter sparer altså tid på det knapt så interessante, så I begge hurtigt kan komme videre med hverdagens andre opgaver. Vi har sørget for at booking flowet er strømlinet og brugervenligt, så din klient aldrig tvivler på, hvad de skal gøre for at få en tid hos dig. Hvis du har en hjemmeside eller en Facebook side, kan du såmænd også integrere din online booking side på disse sider. Med Terapeut Bookings online booking funktioner får du blandt andet muligheder for at:

  • Dine klienter kan bestille tid i din kalender online
  • Online betaling via EasyPay – vælg selv dit foretrukne betalingsformat
  • Send faktura på mail, vedhæftet som PDF-fil eller krypteret online
  • Der sendes en gratis SMS-påmindelse kl. 12 dagen før aftalen
To kvinder der sidder og kigger på samme computerskærm
Triangle
Triangle

Hvis du har mange jern i ilden, er det fantastisk med et system hvor booking og events nemt og overskueligt er integreret på både hjemmeside og sociale medier. Det er professionelt – og hjælper dig med at vise at din praksis også er professionel.


Portrætfoto af kvinde
KARINA BUNGAARD
Web Designer, Healer og Clairvoyant

Slip for papirarbejdet

Terapeut Booking sikrer dig derfor mere tid i din arbejdsdag. Du har meget du skal holde styr på, og derfor er overblikket guldt værd. Med Terapeut Booking platformen får du lige dét. Overblik og overskud til at køre din forretning som du skal. Med et online bookingsystem slipper du for at spilde unødvendige kræfter på alt det, der ikke vedrører coaching af dine klienter. Klienterne får nem adgang til at booke et møde med dig, ligesom der heller ikke skal tænkes over, om fakturering og betaling nu forløber korrekt. Du kan skræddersy systemet præcis som du vil have det. Du kan se vores store katalog af apps og funktioner på vores hjemmeside. Vælg helt selv, hvilke apps du vil have på din platform, og sæt det hele op på kun 2 minutter. Alt bliver sat i system og dokumenteret, fordi du skal arbejde med det, du er god til - coaching.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close