Events og indberetning til sygeforsikringen “danmark”

Camilla Hahn
10-09-2019
2 minutters læsetid
Person der skriver på laptop tastatur

Mange muligheder med indberetning

Der er mange forskellige situationer, hvor man har brug for at indberette til “danmark”, og derfor er der også mange forskellige metoder, hvorpå man indberetter korrekt til “danmark”.

Et bevis på dette finder du, hvis du scroller en hurtig gang ned gennem listen af blogindlæg, jeg har lavet indenfor de sidste måneder. Her vil du måske lægge mærke til et mere eller mindre gennemgående tema: “danmark” tips og guides, ja dem har jeg lavet rigtig mange af.

Og det har været nødvendigt med en del forskellige guides til “danmark” indberetning i systemet, fordi det godt kan være lidt svært at danne sig et overblik over, hvordan man nu bedst gør det. Dertil skal man indberette forskelligt, alt efter om man bare skal indberette en helt normal aftale, indberette med flere forskellige ydernumre, eller måske indberette til en sygeforskring gennem “danmark”. Du må endelig skrive til os på [email protected], hvis i har yderligere spørgsmål til dette. Vi vil meget gerne hjælpe så godt vi kan, og tit kan specifikke spørgsmål opstå, hvor der ikke umiddelbart er svar at hente i guiden. Det er derfor vi er her, så i må endelig skrive 🙂

Events og “danmark”

En fjerde ting, som kan kræve, at du skal indberette til sygeforsikringen “danmark”, er events. Hvis du afholder events, kurser eller hold, som dine klienter kan få tilskud til fra “danmark”, så skal hver af dine klienters fakturaer indberettes. Det virker måske lidt kompliceret, når man har et event med mange deltagere. Derudover er der flere forskellige typer af events, man kan afholde – både eventforløb, gentagede events, eller bare enkeltstående events.

Men det er heldigvis super nemt at indberette til sygeforskringen “danmark” til events! Og det er egentlig den samme metode, du bruger til de forskellige typer af events. Det håber jeg gør det en smule mere overskueligt.

Se med på videoen nedenunder for en hurtigt guide til, hvordan du sender indberetninger afsted for alle dine eventdeltagere på mindre end 2 minutter 😉


 


Nysgerrig på events? Besøg vores hjælpecenter

Der er mange muligheder for indberetning til “danmark”. Og der er måske lige så mange muligheder for at oprette events i Terapeut Booking. Vi har skabt vores hjælpecenter med henblik på at samle alle guides til alle funktioner og apps. Jeg håber at denne strukturerede samling af fremgangsmåder kan hjælpe dig til at udforske nye apps og genopfriske gamle funktioner.

Der er i hvert fald rig mulighed for at gå på opdagelse. En af de funktioner der selvfølgelig bliver gennemgået, er altså vores Events-funktioner. Du kan læse om almindelige events, samt at oprette eventforløb og gentagne events. Derudover kan du læse om de forskellige betalingsmuligheder for events, og hvordan du administrerer disse. Du kan altså gå på opdagelse i standardfunktioner såsom journaler og faktura, og også i en mere avanceret app såsom Medarbejdere.

Hvis du skulle have nogen problemer med det, så skal du endelig skrive ind til mig på [email protected]. Jeg og resten af teamet sidder klar til at hjælpe dig på alle ugens dage! 😀

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close