Tilpas din bookingformular med Ekstra felter

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Det er meget forskelligt fra behandler til behandler hvilke informationer, man har brug for fra sine klienter, inden man mødes. Nogle informationer er lette at forudsige og gælder for de fleste behandlere – navn, email-adresse, telefonnummer. Men andre klientinformationer kan være helt unikke for lige præcis din forretning og arbejdsflow, og derfor er det vigtigt, at din bookingformular kan indhente lige præcis den information, du har brug for.

 

Det sørger Ekstra felter-appen for!

  • Opret dine egne felter til din bookingformular, så du altid får den helt rigtige information.
  • Vælg mellem forskellige typer af felter.
  • Gem felterne og vælg dem selv til og fra løbende i dine indstillinger.

 

Det tager kun 2 minutter at sætte op

Appen er gratis, og efter du har aktiveret den, tager det kun 2 minutter at sætte dine nye felter op. Inde under indstillinger for appen klikker du på 'Tilføj nyt felt', navngiver dit nye felt og vælger type, og så er din helt nye bookingformular klar.

Du kan bruge bookingsystemet uafhængigt af din branche

Med Ekstra felter kan bookingformularen tilpasses til en hvilken som helst branche så let som ingenting. Ligemeget hvilken forretning du driver, så kan din online booking afspejle din forretning perfekt, når du tilpasser den med dine egne spørgsmål til information.

Vælg mellem flere forskellige typer af felter

Den information, du skal bruge fra dine klienter, kan have flere forskellige formater. Derfor kan du også tilføje flere forskellige typer af felter til din bookingformular med Ekstra felter-appen. Vælg mellem en kort tekst, lang tekst, dato eller nummer.

Har du brug for hjælp til at komme igang?

Hvis du endnu ikke er med hos Terapeut Booking kan du skynde dig ind og oprette en bruger med det samme. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med opsætningen, hvis du skriver til os på [email protected]!

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close