Lad dine klienter tilmelde sig alle events med Event forløb

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Event forløb menu på Terapeut Booking

Det har gjort mit arbejde meget nemmere

Eventforløb til gavn for både virksomhed og kunder.

Som en udvidelse af Terapeut Bookings Event-funktion kan du også oprette Event forløb. De gør det muligt for dig eksempelvis at oprette en serie af kurser eller hold, hvor dine klienter kan tilmelde sig til alle gangene samtidig. På denne måde får du endnu mere fleksibilitet, ift. de forskellige ydelser, du kan tilbyde dine klienter i Terapeut Booking systemet. Det kan være langtrukkent for klienter at tilmelde sig 10 separate hold, så hvis du har sæsonhold kan dine klienter tilmelde sig alle træningerne fra start af. Det er super simpelt at komme i gang med, og du kan finde en videoguide til event forløb på vores blot.

 

Nem tilmelding til alle dine holdgange

Når du opretter et Event forløb i Terapeut Booking, opretter du alle enkelte events i en eventrække på én gang. Dette kan eksempelvis være kurser, tilbagevendende holdtræning eller andet. Det betyder, at du har et overordnet event, og så har du et forløb af enkelte events, som du kan tilpasse med forskellig information, forskellige tidspunkter, informationer og meget mere. Fordi alle disse enkeltstående events hører ind under ét eventforløb giver du dine klienter mulighed for nemt at tilmelde sig hele forløbet på én gang, og derved betale for hele forløbet. Du sørger for, at få dine klienter med fra start til slut.

En person der skriver på laptop

Send fakturaer mm. ud til alle dine klienter med ét klik

Når dine klienter er tilmeldt et forløb er alting virkelig samlet på ét sted. Med et enkelt klik kan du få overblik over listen af deltagere, og fakturere, opsætte indberetninger til "danmark", eller sende beskeder ud til alle deltagerne.
Hvis du har EasyPay aktiveret kan du endda skippe faktureringen, idet dine klienters fakturaer oprettes automatisk, hvis de betaler med EasyPay ved tilmelding. Hvis du derfor bruger forudbetaling med easypay kan hele faktureringsprocessen ske af sig selv. Fra tilmelding til betaling til fakturaafsendelse skal du ikke løfte en finger.
Herudover kan du integrere Terapeut Booking yderligere til et automatisk regnskabssystem med Dinero eller holde styr på økonomien med Billy.

Faktura menu på Terapeut Booking

Event forløb eller gentaget event?

Som en del af Events-appen er det muligt at oprette både Event forløb eller gentagede events. Men hvad er forskellen mellem de to? Ved et gentaget event opretter du det samme event, på faste tidspunkter - eksempelvis en gang om ugen, i fire uger.
Her kan dine klienter tilmelde sig hvert enkelt event separat. Derfor er gentagne events velegnede til træningshold som afholdes et fast tidspunkt hver uge.
Ved et Event Forløb tilmelder dine klienter sig alle events i forløbet på én gang, og du har mulighed for at lægge de enkelte events på forskellige tidspunkter. Hvis du derfor afholder et kursus med et samlet pensum som gennemgås fra A til Å i løbet af forløbet, så anbefales event forløbet. Grunden til det er, at dine klienter ved tilmelding bliver oprettet i hele forløbet. Så får de hele pakken med.
Du kan også bruge lave et eventforløb i samspil med et skræddersyet online kursus, så de får det bedste af begge verdener. Med Online Kurser app'en kan du nemlig nemt tildele filer, som kan ses efter en bestemt dato. Det kan sættes op, sådan at dine kursister får den info de har brug for, når de har brug for den. Du kan tage dine kurser og holdtræninger til et nyt niveau med Eventforløb og Online Kurser.

Yoga og styrke holdtræning

Kom hurtigt igang med Event forløb!

Har du fået blod på tanden, og er du klar til at gå igang med at oprette dine egne forløb? Så skynd dig at oprette en bruger, så kan du være igang og klar til at sælge dine holdforløb på 2 minutter! Hvis du gerne vil læse endnu mere om event forløb, kan du kigge i vores hjælpecenter.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close