Ny funktion: Del fakturaer med en anden betaler

Sally Klie
29-08-2022
2 minutters læsetid
Computer med en lommeregner foran

Sommeren er her, og jeg håber virkelig, at I nyder de længere dage, de varmere nætter og de fantastiske ferier. Vi har brugt de sidste uger på at udvikle en rigtig fed funktion til systemet, som vi gerne vil dele med dig.

Kunder ender ofte med at dele deres egne fakturaer helt eller delvist med andre betalere. Det vil altså sige, at en “Anden betaler” har nu mulighed for at foretage betalinger på klientens vegne. Det kan være alt fra en forælder, søskende, en anden familiemedlem til et forsikringsselskab osv. Når du opretter fakturaer, kan der derfor oprettes op til 2 fakturaer afhængigt af betalernes bidrag. Klienten modtager en faktura, og den anden betaler modtager en anden.

 

Kort sagt med vores nye app “Anden betaler” kan du nu:

  • Opdele fakturaer med andre betalere efter et fast eller procentvis beløb (forsikringer, familiemedlemmer osv.).
  • Opdeling af en faktura tager kun et par sekunder, når oplysningerne om den anden betaler er blevet oprettet
  • Den anden betaler vil modtage en anden faktura separat

Du kan hurtigt generere fakturaer med alle de nødvendige oplysninger ved hjælp af funktionen Faktura. Derudover er det nu også muligt at opdele fakturaer med Andre betalere med få klik. Du kan også holde styr på dem takket være vores online betalingstjeneste EasyPay, som gør det muligt at foretage alle betalinger sikkert og elektronisk.

Saml alle relevante oplysninger om andre betalere på din konto

Gå til din kontos Apps-område, og vælg “Andre betalere” for at aktivere funktionen. Du kan nu oprette og tilføje nye Andre betalere, når du opretter nye fakturaer. Du kan hurtigt tilføje en ny betaler til din konto, hvis du ikke allerede har gjort det, eller hvis du ønsker det. Oplysningerne om de andre betalere bevares, og det er nemt at vælge den samme betaler fra rullemenuen, når du opretter en ny faktura til dem.

 

Hvordan fungerer appen Andre betalers app til at opdele fakturaer?

Opret en ny faktura, vælg en anden betaler fra din liste, og vælg derefter, hvordan du vil dele regningen: med en procentdel eller et fast beløb (f.eks. 200 kr.). Afhængigt af betalerens bidrag kan dette resultere i oprettelse af op til to fakturaer (1 til kunden og en anden til den anden part).

Anden betaler

Du skal blot klikke på “Tilføj anden betaler”, hvis du endnu ikke har oprettet konti for de andre betalere.

Du kan nu tilføje de nødvendige oplysninger og vælge mellem Person eller Firma. Herefter skal du blot vælge dem fra listen og sende dem.

anden betaler valgmulighed mellem person og firma

 

Tøv ikke med at sende os en e-mail på [email protected], hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til noget som helst. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Besøg vores hjælpecenter for at få en grundig forklaring, hvis du allerede har en konto der, vi har også en intuitiv vejledning til denne nye app, og tjek vores andre blogindlæg for spændende tips og artikler, hvis du ikke er sikker på, hvordan nogle ting fungerer.

 

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close