Har du ydelser, der kun skal kunne bookes på specifikke dage?

Camilla Hahn
05-04-2020
2 minutters læsetid
Person skriver i kalender

Jeg får mange forskellige spørgsmål på en daglig basis inde i supporten. Noget jeg har lagt mærke til, godt kan dukke op igen med jævne mellemrum, handler om dagsspecifikke ydelser. Jeg har haft flere brugere, som skriver ind og spørger mig om, hvordan det kan lade sig gøre, at tilbyde ydelser til klienter, som kun kan bookes på nogle faste af ugens dage.

På nuværende tidspunkt har vi desværre ikke en funktion, som direkte sørger for, at nogle ydelser kun kan bookes på udvalgte dage – MEN, jeg har efterhånden selv udviklet en metode, som i min erfaring kan fungere som en ret god løsning til dette problem. Det er dette lille trick i systemet, som jeg tænkte ville være smart at dele her, så det bliver endnu nemmere at løse i fremtiden. 😉

Derfor følger der her en lille guide til, hvordan du kan sørge for, at nogle ydelser kun kan bookes på specifikke dage i systemet.


Sådan laver du dagsspecifikke ydelser

 • Først går du ind i din Kalender-menu, og vælger ‘Kalendere’ i højre hjørne.
 • Herinde vælger du nederst at tilføje en ny kalender, så du f.eks. har to kalendere. Dette skal være Standard-kalendere, og de skal være tilgængelige i Online Booking.
 • Hver af dine kalendere navngiver du, så de passer med den slags ydelser, du gerne vil tilbyde på en given dag, eller evt. bare noget ala ‘Mandags-ydelser’.
 • Hertil vælger du for hver kalender, hvilke ydelser, der skal tilbydes i de respektive kalendere.
 • Stadig i Kalender-menuen klikker du nu på ‘Åbningstider’ i venstre hjørne.
  • Her ændrer du åbningstiderne for hver af dine kalendere, så det passer med, hvilke dage du gerne vil tilbyde den ydelse, du har tilknyttet den kalender.
   • Det gør du ved først at vælge den ene kalender i feltet ‘Kalender’, og så ændre åbningstiderne for den, og gemme indstillingerne. Herefter gør du præcis det samme med den anden kalender.
   • Husk at vælge modsatte dage for kalenderne, så de ikke er åbne på samme tid på noget tidspunkt.
Åbningstider i Terapeut Booking
Åbningstider i Terapeut Booking


Og så har du sørget for, at nogle ydelser kun kan bookes på specifikke ugedage 😀

Besøg vores hjælpecenter for flere forklaringer og guides

Herudover vil jeg meget gerne komme med et varmt forslag om at besøge vores hjælpecenter. Her har vi samlet detaljerede guides til alle vores funktioner og integrationer i systemet. Du kan altså blandt andet finde gennemgange til vores app ‘Rapporter‘ eller ‘Klippekort’, og læse om alle de forskellige muligheder du har deri. Hjælpecenteret er altså både tiltænkt den nye bruger, der skal have assistance til at sætte Terapeut Booking op med alle dets standardfunktioner. Man kan tage det fra en ende af, med gennemgang af kalender, klienter, journaler, osv. Vi håber også at de mere ‘erfarne’ brugere af systemet, vil kunne drage nytte af hjælpecenteret. Det er nemlig også sat op i emner og så vidt muligt alfabetisk opsat (i gennemgangen af vores apps). Dette vil altså gøre, at man vil kunne søge målrettet efter det man søger.

Har du nogle spørgsmål til det? Så skriv til mig på [email protected]. Jeg sidder klar alle ugens dage til at hjælpe dig!

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close