Få en sikker POS-løsning sammen med Terapeut Booking

Trine Maria Kaulberg
29-05-2021
4 minutters læsetid
Dit betalingssystem logo

Hej alle sammen! 😀

Så er vi klar med en ny blogpost – og denne gang skal det handle om et nyt, spændende samarbejde vi har fået op og køre: nemlig vores integration med det danske kassesystem, Dit Betalingssystem.

Vi stræber efter, at alle vores integrationer på en eller anden måde vil optimere dit arbejde. Dit Betalingssystem er absolut ingen undtagelse her. Vi har længe haft efterspurgt en integration med et kassesystem i supporten, så derfor er vi også ekstra glade for at kunne præsentere dette samarbejde. Jeg vil nu forklare lidt om Dit Betalingssystem og vise jer kasseapparatet i en videointroduktion, så i kan se hvordan det ser ud og hvordan man bruger det. Til sidst vil jeg guide jer lidt rundt på hjemmesiden, og vise hvordan man opsætter integrationen.

Dit Betalingssystem kører lige nu en kampagne med et super godt tilbud på deres DBS A920 Dreamliner, der samler kassesystem og betalingssystem i én enhed! Læs mere, ved at følge linket her.

Hvad er Dit Betalingssystem?

Dit Betalingssystem er et POS-system, der yderligere kan effektivisere skridtet fra aftale til faktura. Og hvad vil dette helt præcist sige? Et POS-system (Point of sale) beskriver tid og sted for en afsluttet handel: som det er nu, regner behandleren ud hvad klienten skylder, laver måske en faktura, og indikerer overfor klienten forskellige muligheder for klienten at betale.

Dit Betalingssystem gør dette skridt endnu mere enkelt. Med Dit Betalingssystem opsat med Terapeut Booking taster du dit fakturanummer ind på kasseapparatet. Systemet henter herefter ydelser og samlet beløb. Dette bliver så lagt i kurven klar til betaling, utrolig let og enkelt.

 Informationen om betalingen ryger nu videre direkte gennem Terapeut Booking. Vores system markerer så automatisk fakturaen som betalt, og videre til e-conomic, hvor det bogføres. Du har altid adgang til tidligere betalinger, da systemet gemmer samtlige transaktioner.

Derudover er det utrolig nemt at refundere beløbet, hvis der er behov for det. Hvis du vælger denne mulighed på kasseapparatet, kan du refundere kontant eller på kort.

Større økonomisk overblik med Dit Betalingssystem

Du har mulighed for at hente daglige, ugentlige og månedlige salgsrapporter, og får derved det store overblik over salg og udgifter.

Dit Betalingssystem tilbyder lige nu ét system, på samme størrelse som en kreditkortterminal. Derudover er det super smart at dette også kan fungere sammen med e-conomic.

Der er en særskilt integration mellem Terapeut Booking og e-conomic, som man kan læse om her. Det betyder altså, at hvis man har integrationen til e-conomic, giver Dit Betalingssystem altså mulighed for at bogføre direkte i e-conomic også ved en enkelt knap på kasseapparatet.

Gennemgang af Dit Betalingssystem

Systemet er meget intuitivt, og for at vise hvordan kasseapparatet fungerer i sammenhæng med dette, har jeg lavet en video der video der præsenterer kasseapparatet, og hvordan man anvender det sammen med Terapeut Booking og Dit Betalingssystem:

I videoen gennemgås:

  •       Præsentation af kasseapparatet og dets opsætning med din konto
  •       De forskellige knapper for fakturering, print eller refundering
  •       Hvordan kasseapparatet taler sammen med Terapeut Booking og Dit Betalingssystem

Men hvordan foregår det på hjemmesiden i Dit Betalingssystem, når man er blevet oprettet? Når du har bestilt kasse systemet, får du tilsendt et login på mail, som gør at du kan logge ind på Mit DBS fra deres hjemmeside. Hvis det er første gang du logger, ind skal du forbinde din konto til Terapeut Booking. Dette gøres utrolig enkelt, ved at klikke på ”Indstillinger” -> ”Integrationer”, og bekræfte forbindelsen til din Terapeut Booking-konto.

Indstillinger hos Dit Betalingssystem

Ved ganske få klik har du bekræftet at din Terapeut Booking-konto skal forbindes til Dit Betalingssystem, og du kan gå i gang med det samme!

Dit Betalingssystem forbundet til Terapeut Booking

Hvis du klikker på ”Mit DBS” til venstre på skærmen, vil du komme tilbage til din startside.

Antal transaktioner med Terapeut Booking

Her har du blandt andet overblik over transaktioner, dagens omsætning og den totale omsætning. Hvis du scroller lidt ned på forsiden, vil du også kunne se detaljer for hver enkelt transaktion. Det hele bliver naturligvis opdateret hver gang du bruger kasseapparatet.

Under menuen til venstre under ”Salgstal” -> ”Salgssteder” har du mulighed for at se dine salgstal per dag, og hente salgsrapporter.

Overblik over salg i Dit Betalingssystem

Lyst til at komme i gang?

 Kort og godt, så får du et langt bedre overblik over indtjeningen i klinikken med ved at anvende Dit Betalingssystem. Det er også et let og intuitivt system at betjene, så hvis man har gået og drømt om et kassesystem der kunne integreres med Terapeut Booking, så er der ingen grund til at tøve!

Hvis du sidder og har lyst til at prøve at blive sat op med kasse systemet, men stadig er i tvivl om hvordan det fungerer – eller hvis du bare er nysgerrig på at vide mere – så skriv endelig ind til os på [email protected], hvor vi sidder klar til at hjælpe 😀 Jeg kan også varmt anbefale vores hjælpecenter, der indeholder udførlige guides til alle integrationer og funktioner i systemet.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close