Opdateret: Send nyhedsbreve til dine klienter med integration til MailChimp

Camilla Hahn
24-05-2020
2 minutters læsetid
Mailchimp logo

Det er efterhånden nogle år siden, at vi implementerede integrationen til MailChimp i systemet, så det kan være at du allerede er flittig bruger af den, eller måske har prøvet den tidligere. MEN, hvis du er ny på Terapeut Booking, eller bare aldrig er kommet igang med at bruge MailChimp, så er der gode grunde til at komme igang med at bruge integrationen! Du finder den i dit system under “Apps” fanen.

MailChimp er et system, som tillader dig at sende nyhedsbreve til dine klienter. Hvad end det er automatiserede velkomstmails, eller om det er deciderede kampagner med tilbud, som du skræddersyer og sender ud til dine klienter engang i mellem, så er der en del at komme efter hos MailChimp!

Med integrationen i Terapeut Booking kan du sørge for, at dine klienter bliver meldt til dit nyhedsbrev, enten ved at du selv tilmelder dem nemt i systemet, eller ved at give dem muligheden for selv at tilmelde sig, når de booker.

Vi har haft en guide til at komme igang med MailChimp liggende her på bloggen længe, men jeg ser efterhånden flere og flere af jer, som skriver til mig, og fortæller at guiden ikke helt passer mere fordi MailChimp har ændret deres layout. Og det er super vigtigt, at vi lige bliver opmærksomme på det, når vores guides er forældede – så tusind tak for det!

Hvis dit behov for E-mail markedsføring ikke er super stort, så har du selvfølgelig stadig muligheden for at sende gruppe mails og SMS’er til dine klienter under “Klienter” fanen.

Derfor kommer her en ny og opdateret videoguide til, hvordan du kommer igang med at bruge MailChimp med Terapeut Booking. Jeg har denne gang sørget for at det hele er opdateret så det ligner den opsætning du kommer igennem. Så bliver det ikke lettere 😉


Sådan kommer du igang med MailChimp:

Særlige pointer at hæfte sig ved fra videoen:

  • MailChimp-appen i Terapeut Booking er gratis, og der er også en gratis pakke, du kan bruge i MailChimp, som vil fungere for de fleste. Men hvis du vil have flere forskellige lister med klienter, som du kan sende nyhedsbreve ud til, så skal du have en betalende pakke i MailChimp.
  • MailChimp opretter selv den liste til dig, som du skal bruge når du sender nyhedsbreve ud, når du opretter en bruger hos dem. Så når du aktiverer appen hos Terapeut Booking, så skal du bare vælge, at du gerne vil bruge en eksisterende liste – bare rolig, den ligger klar til dig, selvom du ikke har gjort noget!
  • Hvis du gerne vil have, at klienter selv kan tilmelde sig dit nyhedsbrev, når de booker hos dig, så kan du sørge for dette under Indstillinger -> Online Booking -> Andet, og så vælge det til under overskriften ‘MailChimp’. I din online booking side kommer der så en boks frem som dine klienter kan hakke af, hvis de vil modtage dit nyhedsbrev.

Og så er du helt klar til at bruge MailChimp! Hvis du har nogen spørgsmål til det, så må du endelig skrive til mig på [email protected]. Vi glæder oss til at hjælpe dig videre! 😀

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close