Den store guide til Gavekort

Camilla Hahn
06-10-2019
3 minutters læsetid
Gavepakke med sløjfe i rød og hvid

Hej alle sammen!

Så er det efterhånden et stykke tid siden at udviklingen kom ud med en af de funktioner, som har været mest efterspurgte fra vores dejlige brugere gennem tiden. Du gættede det – det er gavekort! 😀

Med gavekortfunktionen kan du give dine klienter mulighed for at give dine behandlinger i gave til andre. På den måde spredes ordet om dine gode ydelser til andre mennesker, så du både kan tjene penge OG få tiltrukket nye klienter til biksen.

Gavepakke

Det er selvfølgelig også vigtigt, at de gavekort, du sælger, har dit eget personlige præg. Derfor kan du med den nye funktion også tilpasse dine gavekort, så de passer til lige præcis din forretning.


Sådan fungerer Gavekort:

  1. Du opretter dine forskellige gavekort inde i Gavekort-menuen.
  2. Herfra kan du fakturere gavekortet til den, som gerne vil give gavekortet til en anden – du kan også vente med dette, og i stedet oprette en faktura, når du senere er inde på gavekortet.
  3. Når gavekortet er oprettet, kan du sende det til modtageren direkte fra systemet, ved at vælge ‘Send gavekort’ når du klikker på det.
  4. Når modtageren så booker en aftale hos dig, kan vedkommende vælge at benytte gavekortet til at booke tiden – både enkelte ydelser, eller Events.
    1. Du kan også selv vælge, at en aftale skal betales med et gavekort, når du klikker på aftalen i din kalender.
    2. I Gavekort-menuen kan du også selv vælge, at et gavekort er blevet brugt, når du kikker på det givne gavekort.
  5. Dine klienter kan også selv vælge farve eller design, hvis de ønsker sig noget bestemt. Vælg mellem en masse forskellige farver, eller indsæt selv et billede. Dette kan du både selv gøre, og dine klienter kan vælge, at gavekortet skal se lige nøjagtigt ud som de ønsker det.
  6. Du har mulighed for at vælge, hvilke slags gavekort du skal tilbyde dine klienter. Skal det være et gavekort med en fast pris? Her kan dine klienter selv vælge lige præcis, hvad de vil bruge gavekortet til i din online booking. Eller skal gavekortet være til en bestemt ydelse – på denne måde vil dine klienter kunne bruge pengene på lige præcis den ydelse du ønsker, og indstiller.

Husk at du inde under Indstillinger -> Gavekort helt selv kan vælge, hvordan dine gavekort skal se ud, om de skal kunne bruges ved online booking, og om de skal kunne bruges ved events. Der er altså en del forskellige måder du kan skræddersy gavekortet. Ønsket er, at det skal være fleksibelt, og let kunne passe til dine ønsker.


Som en ekstra ting har jeg lavet en videoguide, så det er så nemt som overhovedet muligt for dig at finde rundt i den nye Gavekort-funktion 😉


Du kan læse meget mere om Gavekort-app’en i vores hjælpecenter. Hjælpecenteret er under fortsat udvikling. Det betyder, at hver gang vi får en ny funktion, så opretter vi strukturerede guides til disse i hjælpecenteret. Det er tiltænkt nye brugere, der ønsker at få en grundig gennemgang fra A til Z i Terapeut Booking. Men i lige så høj grad er det tiltænkt vores allerede eksisterende brugere. Håbet er, at det kan bruges som et opslagsværk for lettilgængelig information. Jeg håber at i vil tjekke det ud, og at det kan være brugbart! Hvad enten du har brug for en genopfriskning af journaler eller klienter, eller har mod på at give dig i kast med de mere avancerede apps, så håber vi at hjælpecenteret kan være interessant for dig.

Jeg håber også, at du vil få en masse brug ud af Gavekort-appen, og som altid er du meget velkommen til at skrive til mig på johanne@terapeutbooking.dk, hvis du har nogen spørgsmål til det overhovedet! Support-teamet og jeg sidder klar alle ugens dage 😀

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close