Gør det nemmere at have flere behandlere i din klinik med Medarbejdere

Camilla Hahn
01-02-2020
3 minutters læsetid
To kvinder der sidder og kigger på samme computerskærm

Det kan være du tidligere har brugt Brugere-appen til at oprette ekstra brugere til din konto, som de ansatte i din klinik har kunnet tilgå systemet med. Nu har udviklingen altså givet Brugere-appen en ordentlig make-over, så den i stedet hedder Medarbejdere, og inkluderer en hel masse nye funktioner, som gør det lettere for jer at være flere behandlere i klinikken!

Der er sket nogle ændringer i, hvordan appen fungerer, og hvordan dine forskellige behandlere sættes op med login til din konto, så derfor har jeg lavet en lille videoguide til, hvordan du kommer igang med den nye app. Den finder du lige under her 😀

 


Sådan kommer du igang med Medarbejdere appen:

 

Med Medarbejde får du en række nye funktioner:

  • Den nye kalendervisning ‘Overblik’: med den nye Overblik kalendervisning bliver det endnu nemmere at holde overblikket (ja, deraf navnet) over aftalerne, som du har i forskellige kalendere, på en given dag. Dine kalendere bliver sat side om side i en slags listevisning, så du nemt kan se, hvornår din næste aftale er.
  • Sæt ansigt på dine medarbejdere: nu kan du give hver af dine behandlere et billede, som er tilknyttet deres login. På denne måde repræsenteres de visuelt i systemet, hvilket giver et mere professionelt look for dine klienter, og et bedre overblik for dig.
  • Sæt medarbejdere på dine klientaftaler: når du har oprettet en klientaftale i dine kalendere kan du sætte en medarbejder på aftalen. Så forbindes denne medarbejder med den givne aftale, og du kan f.eks. få sorteret i kalenderen, så du kun kan se en given medarbejders aftaler.
  • Opret forskellige slags kalendere – enten Standard eller Medarbejder: du kan nu oprette to forskellige slags kalendere. Standard kalendere er kalenderen som du er vant til, imens en aftaler, som du opretter i en Medarbejder kalender automatisk tildeles den medarbejder, som kalenderen er knyttet til.
  • Din Online Booking får et nyt look: hvis du kun har Medarbejder kalendere aktive i din Online Booking bliver det nu meget tydeligere for klienterne, hvilken behandler, de booker en tid hos. Hver medarbejder vises med et billede, og layoutet er ændret så kalenderne nu vises på en række, fremfor en listevisning.
  • Se statistik over dine medarbejderes omsætning og aftaler: statistik-funktionen er nu også tilpasset, så du kan se statistik der specifikt relaterer sig til hver af dine medarbejdere.
  • Indstil adgangsrettigheder for dine medarbejdere. Der er et hav af forskellige indstillinger, som du kan justere for dine forskellige medarbejdere. Skal den enkelte medarbejder have adgang til at se EasyPay-betalinger? Skal vedkommende have adgang til alle journaler? Eller kun deres egne? Indstil alt dette under ‘Indstillinger’ –> ‘Medarbejdere’.
  • Indsæt bookingnotifikationer og mails op for den enkelte medarbejder. Hvis du ønsker det, så kan i sætte det op, så den pågældende medarbejder modtager notifikationer på egne bookinger. Den enkelte medarbejder kan også sende sine egne bekræftelses- og påmindelsesmails ud (samt alle de alle mailmuligheder). Hvis i ikke ønsker at sætte dette op individuelt, så vil notifikationerne komme til hovedprofilen, og mails til klienterne vil være standardskabelonen. Læs mere om alt dette i vores blogindlæg.

Og så er du klar til at gå i gang! Vi håber meget, at I vil få en masse brug ud af den reviderede Medarbejdere-app! Som altid skal du endelig bare skrive til os på [email protected], hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for hjælp 😀

Derudover vil benytte chancen til at sende dig i retning af vores hjælpecenter, hvor vi har samlet detaljerede guides til alle vores funktioner og integrationer. Du kan altså blandt andet finde gennemgange til Medarbejdere og til vores app ‘Klippekort’, og læse om alle de forskellige muligheder deri. Du kan også starte helt forfra med at opdage (eller genopfriske) kalender, klienter eller journalfunktionen. Vi håber meget, at dette hjælpecenter også kan skabe værdi for dig som bruger!

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close