Flere behandlere i klinikken?

Camilla Hahn
03-06-2019
2 minutters læsetid
Terapeut Booking team der sidder rundt om et bord

Der er mange behandlere som arbejder i fællesskaber, eller måske ejer klinikker, hvor andre behandlere er ansat. Jeg får en del henvendelser fra brugere, som ønsker at finde en god løsning til booking for deres klinikfællesskab, eller forskellige behandlere ansat i samme klinik. Terapeut Booking leverer online booking til mange forskellige konstellationer af klinikker, og der er mange forskellige måder at tilpasse systemet, så det kan passe til lige præcis jeres sammensætning af behandlere i samme klinik.

 

Stort rum med gennemsigtige vægge

 

Derfor tænkte jeg, at jeg ville lave dette post til at forklare og guide jer i mulighederne, i forhold til at have online booking til flere forskellige behandlere i samme klinik – om det så er selvstændige behandlere i fællesskab, eller flere behandlere ansat i samme forretning.

 


Flere behandlere ansat i samme klinik

Hvis du ejer en klinik og har flere behandlere ansat under dig, kan du med fordel oprette en Terapeut Booking bruger under klinikkens navn og aktivere ‘Medarbejdere’-app’en, som gør det muligt at have flere log-ins til kontoen. Du kan endda tilpasse hver brugers rettigheder, hvis eksempelvis kun du og jeres revisor skal have adgang til regnskabsdelen.

 

Denne tilgang er perfekt hvis du:

 • Har fælles regnskab for hele klinikken, og derfor ikke har brug for at kunne fakturere forskelligt for hver behandler.
 • Deler klienter, og derfor skal have adgang til fælles journaler og klientinformationer.
 • Skal kunne se alle behandleres aftaler i samme kalender.

 

Sådan kommer du igang:

 • Opret en bruger med klinikkens navn
 • Tilføj flere kalendere, hvor hver kalender er navngivet efter den behandler, som skal bruge den
 • Aktiver ‘Brugere’-appen, og opret en bruger til hver af klinikkens behandlere.

 


Selvstændige behandlere i klinikfællesskab

Hvis I er flere, selvstændige behandlere i et klinikfællesskab, har I brug for hver jeres Terapeut Booking bruger, så I kan skille regnskab, klienter og CVR ad. Med separate brugere kan I sætte hver jeres eget online booking-link ind på fællesskabets hjemmeside.  Måske bruger i de samme lokaler, og har derfor brug for at kunne se hinandens aftaler; her kan I benytte jer af Terapeut Bookings Google Calendar integration.

 

Denne tilgang er perfekt hvis du:

 • Ikke deler klienter med de andre behandlere i dit fællesskab, og derfor har brug for private journaler.
 • Har dit eget CVR nummer, som du ikke deler med andre behandlere.
 • Har brug for at holde eget regnskab, og sende specielle fakturaer ud til dine klienter.

 

Sådan kommer du igang:

 • Sørg for at have oprettet en email-adresse til klinikken.
 • Opret en fælles Google Calendar for klinikken, som hele fællesskabet kan tilgå.
 • Alle behandlere opretter deres egen Terapeut Booking konto.
 • Hver behandler aktiverer ‘Google Calendar’-appen på sin Terapeut Booking konto, og synkroniserer til den fælles klinik-kalender, så alle nu kan se hinandens Terapeut Booking aftaler i Google Kalenderen.

Hvis du synes denne guide var brugbar, så vil jeg anbefale at tjekke vores hjælpecenter ud. Her har vi samlet guides, der på struktureret vis gennemgår alle funktioner og integrationer vi har hos Terapeut Booking. Det betyder, at du blandt andet kan finde udførlige guides til vores ‘Klippekort’-app og vores ‘Events’-funktion.

Hvis i har de mindste spørgsmål til alt dette, så tøv ikke med at skrive til os på [email protected], hvor vi sidder klar alle ugens dage! 🙂

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close