Fem knivskarpe forbedringer til dig!

Oliver
21-06-2022
2 minutters læsetid
solbriller på stranden

Andet kvartal af 2022 gået og endnu engang sender jeg dig en knivskarp opdatering på hvad der er sket i Terapeut Booking de seneste måneder.

Jeg synes bare vi skal gå direkte til stålet!

Skift farven på din online booking

Vi har tusinde og atter tusinde online booking formularer på danske behandleres og klinikkers hjemmesider. Udfordringen har dog længe været at disse hjemmesider ikke deler det samme farvevalg som Terapeut Booking. Det har selvfølgelig gjort det svært at få ens eget unikke udtryk igennem hele klientens booking oplevelse. 

Sådan er det ikke længere! Se bare min online booking her.

Opdater din farve på din online booking til et af vores designs eller vælg din helt egen farve, som du måske bruger på din hjemmeside eller i din øvrige branding.

online booking farve valg

 

Bonus info: Dette er kun starten på det nye design af online booking siderne. Jeg tror I bliver vilde med hvad der kommer næste gang!

Book næste ledige tid

Vi bliver i online booking oplevelsen for en anden opdatering er hvor hurtigt en klient kan finde en ledig tid. Det betyder, at hvis du har valgt dine ydelser til at være det første skridt i dit online booking flow (og du har flere kalendere), så vil klienten ikke skulle igennem flere kalendere, huske og sammenligne ledige tider. 

Igen, sådan er det ikke længere!

Klienten kan blot trykke på knappen “book næste ledige tid” og så vil online bookingen fremvise klienten den næste og hurtigste ledige tid.book næste ledige tid

Event oversigt

Næste opdatering omhandler vores events. Frem til for nyligt har vi ikke haft en event oversigt hvor man har kunne se seneste events og fremtidige. Her har alle skulle bruge kalenderen og bladre uge efter uge…

Jeg anerkender, at det ikke har været optimalt.

Nu kan du hoppe ind i menuen events i dine indstillinger og så derfra se en listet oversigt over de events du har haft og dem som kommer i fremtiden.

event overview

Vi er super glade for den tilbagemelding vi allerede har modtaget på specielt dette. Tusinde tak!

Nyt design i systemet

Jeg er faktisk ret stolt af vores udtryk og udseende, da vi vægter vores brugervenlige design meget højt. Dette vil vi fortsat gøre.

Men vores designer, Weyland, er aldrig helt færdig. Derfor er der nu implementeret et nyt look i alle indstillings-vinduer i systemet. En lille ændring med stort indtryk. Terapeut Booking skal forblive flot og brugervenligt. 

 

Automatisk lukketider på helligdage

Øv, at den næste helligdag først er d. 26 december (d. 25 er allerede en søndag… dobbelt øv!). For den nye funktion i kalenderen gør det super nemt at lukke kalenderen på en enkel måde på alle helligdage.

Så hvis du ikke skal arbejde d. 26 december kan du lukke denne helligdag i dine åbningstider og så derfra vælge “luk alle helligdage”. Så lukker du dem alle med et enkelt klik.

luk alle helligdage

Udover ovenstående fem nedslag har vi arbejdet med generel forbedring af infrastrukturen så du oplever så gnidningsfri navigation i Terapeut Booking som muligt.

Jeg tør godt love tredje kvartal af 2022 byder på helt fantastiske opdateringer, så tag endelig på sommerferie, nyd den og så ses vi igen på den anden side.


Det bliver stort!

Ha’ en dejlig sommer.

// Oliver, Terapeut Booking

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close